Aaargghhh!!!

Jag är en ordningsfascist. Jag har ordning och reda. Jag gör saker enligt manualer och rutinbeskrivningar. Jag är försiktig och säker på hand när jag gör något extra “pilligt”. Jag är känd för att göra rätt.

Det är så jag känner igen mig från jobbet i alla fall.

Så är tydligen inte fallet. Idag har jag lyckats göra något så jättefel som det bara går och det gjorde verkligen fysiskt ont i mitt hjärta när jag insåg det. Hur i hela fridens dagar kunde jag göra så fel? Det är utanför mitt förstånd.

Jorå, jag har pratat med insatta kollegor och i mitt logiska jag så inser jag att de har rätt när de säger att detta går att fixa, att vi är människor och att vi inte kan förväntas att alltid göra rätt, att det är långt kvar till bokslutet och jada jada jada. Jag vill ändå inte göra fel!!!!!!!! Jag är arg på mig själv. Jättearg.

Suck. Andas!!!

Jag sitter nu kvar på jobbet och har byggt en sån där strukturerad och ordenlig plan som bara jag kan göra. Problemet är att den planen inte för oss framåt. Den bara rättar felet som jag har gjort. Sen är det bara att börja om från början igen och göra RÄTT!

Lite VLS skulle sitta fint. Tack!

8 reaktioner till “Aaargghhh!!!”

 1. Du är trött va? ‘kan inte förväntas att alltid göra fel’?? 🙂

  Love you honeybun! <3

  1. Mm, tack för att du gjorde mig medveten om felet i texten. Det är rättat nu. Dags att gå och sova.

   Puss och Kram

 2. Du, vi alla är människor och gör fel ibland. Har du hälsan kvar? Familj som du älskar? Bra vänner? Tak över huvudet? Ett bra och trevligt jobb?

  Vad är då betydelsen för just detta “lilla” misstaget i relation till övriga livet? 🙂

  PS. Saknar nog jobbet lite när jag funderar på att komma in till kontoret bara för att få prata… 🙂 DS.

  1. Jaja, jag är med dig! Det var jag efter ungefär två minuters inre vånda och hjärtsnurp. Det gör mig ändå ont att jag gjorde felet. Det här tar lång tid att rätta upp. Så jäkla onödigt!

   Kom in till jobbet då vet jag?! Inte för att rätta felet då alltså 🙂 utan för att prata av dig! FNISS. Det var länge sen du var där nu…

 3. Bra. 🙂

  Mm, är snart dags för besök. Tänkte besöka när kläderna passade, men hon växer tydligen långsamt 🙂 Har fortfarande strl 50 lillfisen.

 4. Mia min Mia, jag är övertygad om att felet kom till DIG. Och inte tvärtom; du till felet. Du behövde helt enkelt en påminnelse om att det är ok att inte vara 100% hela tiden. Det är verkligen ok. Och DU om någon ska inte rättas när det gäller att skriva och dyl – skulle du skriva något som inte är helt korrekt/rättstavat ser jag det inte som något annat än en befrielse. Så, nu stavar jag medvettet fel, för att lätta up lite…. / en annan perfektionist 🙂

Kommentarer inaktiverade.