Dagens outfit??

Läser ni några riktiga “innebloggar”? I så fall så vet ni att de ofta innehåller en “Dagens”. Jag brukar av princip inte ha en sån. Detta eftersom jag är 42 år gammal och alltså är för gammal MED RÅGE! Idag har jag dock legat i soffan i världens skönaste kläder och bara måste visa dem. Dessutom är min favoritfärg för stunden helt klart på display!!

Förutom två enorma presenningar som jag vek ihop och en tur till havet så har jag inte gjort ett skapandes grann under hela dagen! I stället har jag läst, spelat wordfeud (Ha Ha Anders. Där tog jag dig! IGEN!!) och funderat.

En sak jag funderat över är hur mitt hår som var spikrakt i drygt tjugo år kunde ändra sig så väldigt mycket och bli vågigt/lockigt? När jag låg där i soffan såg jag en korkskruv i ögonvrån…

Jag har googlat fenomenet och det har visst något med graviditeter att göra… Har ert hår förändrats under tiden ni var med barn?

Turen till havet som jag nämnde tidigare innebar såklart att jag satt på bryggan och njöt medan jag mätte temperaturen i havet. Det visade sig vara lika varmt i vattnet som i luften!

Det ledde ju självklart till att jag tog mig ett bad! (Ja Henrik, tre gånger var jag i och simmade, så det räknas.) Det var ensamt och grått, men det var riktigt skönt och uppfriskande!!

Grått.
Det kan vara det här ute också.
Bara inte så ofta 🙂

 

3 reaktioner till “Dagens outfit??”

  1. Nu vet jag i te hur mitt hår kommer ändras på sikt men det är tjockare, mer svårskött och MYCKET mindre fett än innan. Men frågaigen om ett år, då kanske jag är skallig och flotthårig igen…

    1. Hmm…tjockare och mindre fett låter ju som riktigt bra grejer. Svårskött är ju lite synd förstås! Jag hoppas dock att det håller i sig!!

  2. Jag har alltid haft galet tjockt och ganska lockigt och det har inte ändrats… Det jag reflekterade över så länge jag ammade mina barn var att jag då tappade GALET mycket hår, men det slutade jag att göra så fort jag slutade amma 🙂

Kommentarer inaktiverade.