Det är tisdag idag va?

Jag har suttit vid datorn precis hela dagen idag. Jag bygger nämligen en fotobok. Sommaren 2011 ska bli så väldokumenterad som den bara kan bli!! På mitt vardagsrumsbord ska det ligga en fin inbunden bok med glansiga fina sidor som alla mina vänner ska kunna bläddra i. Jag ser framför mig hur de säger: “Oh, så fint” eller “Nämen, oj så mycket ni badar där ute på ön” eller kanske rent utav “Vilka söta småungar dina småsyskon har!”

Nåt sånt hade jag tänkt mig.

Det tar lite tid bara, för jag har ju “en del bilder” att välja mellan, så efter att ha suttit med boken hela dagen och sedan ha åkt till Toyotaverkstaden och betalt för lagning av Woody bara för att på motorvägen inse att han är precis lika trasig som imorse, så har jag ingen lust med tangenter längre. Jag har lust med rödvin. Tjockt sådant och eftersom jag har semester och inte ens är säker på vilken veckodag det är så får jag faktiskt hälla upp ett glas!

Så; god natt!!

 

PS. Jodå, innan ni kommenterar, så kan jag lägga till att jag självklart ska bläddra i min sommarbok själv också. Då ska jag njuta!! DS

4 reaktioner till “Det är tisdag idag va?”

  1. Och nån kanske säger: “Oooooh, det här var världens goaste, finaste Mattis!!!” Eller?!

  2. Ett riktigt fotoalbum – härligt! Det var alldeles för länge sedan jag bläddrade i ett sånt…

Kommentarer inaktiverade.