Blogglängtan…

Jag har ofta funderat på att sluta blogga. Jag har dock alltid kommit fram till att jag faktiskt vill fortsätta.

Idag har det gått precis en vecka sedan jag senast bloggade från en dator med bredband. Idag känner jag en stor längtan efter att få sätta alla fingrarna vid tangentbordet för att verkligen få fram vad jag känner och efter att enkelt få visa er “min dag”.

Jag är dock på semester och jag är glad över min iPhone. Med den kan jag i alla fall få ge er små glimtar av det jag vill säga.

Nu sitter jag t.ex. på bryggan och tittar på solnedgången. Nyss såg jag en kopparödla. Semester helt enkelt!

20110724-133245.jpg

20110724-133312.jpg

5 reaktioner till “Blogglängtan…”

  1. Åååh…och jag som längtar efter bilderna från vår bad-dag…men den som väntar på nåt gott..! Kunde inte Per “laga internet”?

      1. Lycka till med det….sist jag försökte ringa Telia satt jag 43 minuter i telefonkö bara för att bli kopplad vidare till en annan kö där det var 96 minuters väntetid. Det hänvisade oss till deras kundtjänst på nätet (vilket var orsaken till att vi ringde FELIA till att börja med, internet funkade inte) så Peter fick sitta en halvtimma i kö på arbetstid, på nätet innan han fick tag i en kundtjänstmedarbetare som kunde meddela att “det är driftstörningar i ert område” och att de inte visste hur eller när de skulle vara åtgärdade men att de kanskekanskekanske kan lyckas skicka ett sms när de eventuellt möjligtvis har löst problemet. Heja Telia!

Kommentarer inaktiverade.