En dag i solen!

Idag har jag fått träffa min styvbror Christer och hans familj mer än vad de hade tänkt sig. De är ute på sin årliga båtsemester och deras katt rymde från båten och de kan inte lämna Blidö innan han är tillbaka. Inte så kul för deras vänner som väntar ute i skärgården, men desto roligare för oss som fått hänga med dem!

Christer provar sin båtstol

Malin i solen

Helen och Marcus på bryggan
 

Trots det trevliga besöket så tog jag och familjen en tur bort till Högmarsö krog. Vi var ju tvungna att passa på en dag när Marcus inte jobbar. Sist när vi var på Fejan gav han oss det onda ögat när vi kom hem 🙂

Högmarsö Krog är belägen mitt i ett varv och det är en kul miljö. Något som också var roligt var att vi träffade på en till mig fd. kollega och numera trogen bloggläsare. Skärgården har i och för sig inte så många krogar, men det är ändå lite skoj att vi råkar vara på samma ställe precis samtidigt. (Vi får ta och ses på en ö och prata lite, Carina!)


Maten fick toppbetyg av killarna!

Tjejernas mat var inte dum den heller 🙂

Mor och Son
 

Mätta och glad åkte vi sen hem i solen.
Ungarna ser inte ut att lida direkt…

Väl hemma bryggseglade vi i vår båt tillsammans med Christer och Helen. Det perfekta med det är att när det blir för varmt så har man nära till plurret.
 

Till kvällningen bjöd båtfolket på grillat!

Ännu senare  blandades en av mina favoritdrycker ihop. Ni ser ju hur glad jag blev av det…

Vacker utsikt hade vi också!!

Fortfarande förhoppningsfull att katten skulle komma tillbaka planerade Christer morgondagens rutt och vi traskade hem till Vitsippan.

6 reaktioner till “En dag i solen!”

  1. Snygg båt i bild vid Marcus högra axel 🙂 och jag hoppas vi ses igen, på en kobbe eller krog!!

  2. Jag har varit på Högmarsö EN gång och då träffade jag två bekanta som jag inte sett på 15 år. Det är ett ställe att träffa folk på verkar det som 🙂

  3. Tänk att det går att sitta i er båt på väg till krogen utan regnställ och man kommer torrskodd dit. Låter som en bra båt ni köpt.

Kommentarer inaktiverade.