Hemfärd

20110718-201719.jpg

Hälsningar från de höga kullarna, bergens och skaldjurens land! (västkusten)

Idag har vi träffat Pers och Thomas mamma, deras faster och Ninnis mamma. Tillsammans har vi ätit gott och njutit av solen på den nya altanen som Thomas snart är klar med.

Tyvärr är den här dagen vår hemresedag vilket gör att jag bloggar från min iPhone medan Per kör bilen. Jag har därför inga bildbevis på dagens händelser fram till avfärd. De är ju så klart i min nya kamera! Ni får se bilder senare 🙂

Bilresan dokumenteras däremot med telefonen så jag kan visa er den fina bron innan Uddevalla. Den bron som Åsa (min kollega) tyckte jag skulle fota eftersom den är så vacker. Per och jag fattade ingenting när vi åkte ner i fredags. Fast vi såg fel bro då eftersom vi åkte en annan väg…

Jag kan också visa på hur vår resa försenades av en broöppning när vi passerade Göta kanal. Det såg så semesterskönt ut att en vit fin och långsam båt stoppade upp massvis av bilar utan att skämmas. Idag blir det i och för sig många timmar i bilen, men semester har jag så jag blev glad att få gå ur bilen och fotografera händelsen (både med telefon och kamera såklart).

Vi får se om vi hörs längre fram på resan eller inte. Nu måste jag i alla fall avsluta det här inlägget eftersom jag börjar bli åksjuk.

Blicken på vägen!!

20110718-190041.jpg

20110718-190115.jpg

20110718-190154.jpg

20110718-190220.jpg

En kommentar till “Hemfärd”

  1. Vacker bro! Göta Kanal är underbart! Vi hämtade ju hem vår Sue Ellen den vägen för fyra somrar sedan. 65 slussar senare var vi hemma i Stockholm och hade lärt känna vår nya båt på ett utmärkt sätt. Nästa gång jag tar mig fram längs kanalen blir det med cykel förmodligen.
    (slussarna vid Trollhättan var respektingivande stora – shit, det var nästan läskigt…)

Kommentarer inaktiverade.