Wow!!!

Nu har min semester börjat!! Jag sitter i bilen på väg västerut. Per och jag är lyckliga som små barn över att vår ledighet äntligen börjat!!

Min otålighet idag på att arbetsdagen skulle ta slut blev än jobbigare att hantera när Per avslöjade att han hade en liten och en STOR överraskning till mig!!

Jag väntade med spänning tills han hämtade mig på jobbet.

Oooooiiii, det spritter av glädje i mig bara jag funderar på att skriva det….!

Den lilla överraskningen var en flaska champagne på kylning inför hotellkvällen. Underbar start på semestern va?!

Den STORA överraskningen var inte bara stor och oväntad utan även tung, sjukt häftig och oerhört glädjande!!! Jag fick en ny kamera: Nikon D7000 med ett normalzooms objektiv 17-70, 1:2,8-4 med makrofunktion samt ett uv-filter!! Per tyckte jag växt ur min Nikon D60 nu när jag fotat hundratusen bilder. Han tycker jag lärt mig det som den kameran kan erbjuda och jag tänker inte säga emot 🙂 I överraskningen ingick dessutom en kamerakurs så just nu är jag glad som ett barn i en godisfabrik!!

20110715-183114.jpg

6 reaktioner till “Wow!!!”

 1. GRATTIS till både semester och kamera. Vad många bilder det kommer att bli nu. Kom nu ihåg att ta bild (klart bättre än de vi tog) på Uddevallabron. En av Sveriges vackraste.
  TACK även till dina mejl idag. De kommer jag att ha användning för i nästa vecka. Ha nu det underbart på din ledighet och jag hoppas att jag inte kommer att höra av mig till dig under dessa sex veckor. Inte med jobb iaf, utan av andra skäl :).
  KRAM

  1. Tack!!

   Ja, nu kommer hårddisken där hemma att få jobba ännu hårdare. Den här kameran har 16,1 miljoner pixlar och det lär bli lite jobbigt att spara. Som tur är lägger jag aldrig ut stora bilder på bloggen. Där är de pyttesmå. Så hittar man en bild man gillar kan man lita på att den finns i extremt mycket bättre kvalitet hemma hos oss. Om jag inte kastat den förstås 🙂 Jag slänger tusentals bilder varje år. Enligt senaste kollen så har jag 40 000 bilder på hårddisken. Vad ska jag med dem till?

   Jaja. Det är inte korten i sig som är nöjet. Det är fotograferandet!!

   Varsågod till mailen. Jag kände att det var ett måste att skicka dem. Det har hänt SJUKT mycket de senaste veckorna. Tveka inte att ringa om det är något. Jag lär ju inte svara, men det låter fint när jag erbjuder mig. Visst gör det?! 🙂 Äh, Pulver. Du fattar!

   kramis

 2. Åååh! Vilken härlig man du har! Tänker dra nytta av din kamera och dina kunskaper när Grynet kommer. Ha det bäst nu!

  1. Ja, visst är det underbart!! Han tyckte att han hade fått en båt. Då skulle väl jag också ha någonting? Det fick jag! Jisses. Det fick jag! Roligt är det nu när jag plockar upp alla delar, sätter ihop dem, provar och fnissar.

   Jag ser fram emot att få testa den på allt möjligt imorgon. Och du….om jag får chansen att fotografera en liten miniapa, så lär jag göra det!!! Tänk dig ett fotografi på en bäbisfot. Vad kan vara bättre????

  2. Jag ser vita barnkläder, vita lakan och svartvita bilder framför mig. Då syns grynet och inte mönstret på kläder eller det han ligger på… Åh, kan han inte komma snart?

 3. Wow – vilken man! Grattis till både honom och kameran! Jag förstår precis känslan. Kommer själv ihåg den, och du är ju ännu mer nördiga när det gäller det där med foto! Ungefär sådär fnissig och lycklig blev jag dock för ett par veckor sedan när jag väldigt oväntat fick min IPad av kärleken. Min present var ju att han åkte upp till min födelsedag….

Kommentarer inaktiverade.