När man får oväntat besök…

Det är fredag idag. Jag har varit väldigt medveten om det faktumet ända sen jag vaknade. Jag har nämligen varit som ett barn som inte får sitt lördagsgodis! Vår nya båt blev ju levererad idag och jag var inte med!!! Per och Marcus var dock i Norrtälje för att hämta båten och jag gissar att de njöt för fulla muggar när de sedan körde den ut till ön. Den här bilden skickade Marcus nämligen till jobbet….

Själv sitter jag fortfarande kvar i stan och har beredskap för bokslutet. Jag kommer inte ner i båten förrän imorgon men då ska det ut och åkas!!

Jag sitter, som jag sa, i Sollentuna. Bilen, som ska gå mot skärgården så fort jouren är över, är nästan färdigpackad. Det är bara maten ur kylen som ska packas ner i kylväskor och när jag gick ner till förrådet för att hämta dem så höll jag på att hoppa ur klänningen för jag väntade mig verkligen inte en orm här inne i “stan”. Där på näst översta trappsteget låg en lång orm. Den blev dock precis lika rädd som jag blev, så den ringlade snabbt in i sin lilla håla under trappan.

Där låg den sen och mös. Jag kunde i lugn och ro kika på den för att se om det var en huggorm eller snok. Det var det senare. Vad gör man nu? Ett sånt oväntat besök ser man ju inte riktigt fram emot. Tur det är en snok i alla fall….det bor två småbarn i huset bredvid.

PS. Cool nördfakta. Om man söker efter Yamarin 63 BR med Google och väljer att se “bilder” så kommer det upp massor av bilder. Den allra första bilden är från min blogg. Det syns när man klickar på den. Bakom bilden ser ni min nuna….Kul att vara nummer 1 på google sök 🙂 DS

En kommentar till “När man får oväntat besök…”

Kommentarer inaktiverade.