Pust…

…och stön!!

Det har varit för mycket för mig idag! Det känns som om min hjärna är helt utslagen. Nu ligger jag utslagen hemma och pustar ut! Det som har hållit mig på benen idag är kaffe och sen mer kaffe! Tack och lov för espressomaskinen på jobbet där man kan skumma mjölk till latten 🙂
20110706-190742.jpg

Jag har förresten, av någon anledning jag inte minns, diskat hemma hos Thérèse, och känt den ljuvligaste doft jag känt på länge!! Därför har jag köpt samma diskmedel som hon hade och jag njuter varje gång jag diskar. Varför har jag inte köpt det här förut? Yes, i alla ära, men det här doftar LJUVLIGT!!!
20110706-190727.jpg

 

2 reaktioner till “Pust…”

  1. TACK för tipset – den där ska jag kolla upp. Men…funkar den också eller doftar den bara gott? YES har hittills varit det enda diskmedel värt namnet anser jag.

  2. Jag skulle jättegärna säga att den är precis lika bra som Yes, men jag har faktiskt inte provat på disk av den svårare sorten ännu. Jag förväntar mig nog inte lika mycket från den måste jag erkänna… Jag lär ha den en stund bara för doften. Och diskar gör den!!

Kommentarer inaktiverade.