Nu är hon såld!!


Ni som var sugna på båt, men inte var snabba nog för att köpa vår,  får tyvärr leta efter en annan. Nu är Gurgela (på bilden här ovanför) såld med alla hennes accessoarer (t.ex. en oanvänd topplanterna). Per åkte ut till Blidö TIDIGT imorse för att visa den för de tre spekulanter som var snabbast. Nu flyttar Gurgela till Åkersberga och fortsätter sprida glädje och rufs i håret. Jag är naturligtvis otroligt glad för försäljningen, men också lite sorgsen. Gurgela var vår första båt. Dessutom en fantastisk båt! Jag kommer sakna henne! Nu är vi båtlösa i ungefär en vecka, men sen hoppas jag att vi ska få ett helt nytt sorts båtliv. Den nya båten ska nämligen kunna ta oss ut på grövre sjö och ta oss längre ut i skärgården än vad Gurgela kunde. Den för oss nyupptäcka ön med härlig lagun långt ut i kustbandet kan nu vänta sig många sköna besök under sommaren.

Vet ni vad?

Jag är publicerad igen. Två gånger på samma sommar. Jag är euforisk!! Den trogne bloggläsaren minns säkert inlägget där min pappa gjorde mig medveten om den fototävling som Norrtelje Tidning har under sommaren. De ville ha in bilder som skulle visa på “sommar” och de ville hemskt gärna ha med människor på bilderna. Först var jag lite feg och vågade inte skicka in något, men när min pappa frågade om jag skickat in något så tog jag mig i kragen och skickade in en bild. Den kom med i tidningen!!


Idag skickade vi hittelön till telefonhjälten Edvin! Denna lilla underbara tioåring som hittade Emmas iPhone och tog sig besväret (och ärligheten) att se till att hon fick tilbaka den. Nu ska han få skriftlig tacksamhet (utöver den muntliga han såklart redan fått) samt svenska kronor att spendera bäst han vill. Såna där småkillar med sån schysst personlighet ska premieras!!


Pers pappa är på besök i Sverige. Han bor i vanliga fall med fru och Pers yngste bror i Kenya. De fyra söner han har i Sverige ska möta upp honom med sina respektive familjer i morgon och därför kommer storebror Thomas från västkusten till oss idag. De har inte kommit när jag skriver det här, men jag gissar att det kommer att bli riktigt trevligt. Det brukar det nämligen alltid bli! Vårt lilla Sollentunahus är nu fullt av extrasängar. Var man än tittar så står det sängar. Finns det hjärterum så finns det nämligen både stjärterum och sovplatser 🙂

PS. Att det varit galet varmt hela dagen idag gissar jag att
“alla” skriver i sina bloggar så jag hoppar över det 🙂 DS

4 reaktioner till “Nu är hon såld!!”

 1. Grattis till båtförsäljningen! Även om det är sorgset så sitter pengarna fint när nytt ska införskaffas (tell med about it…)
  B R A att den unge herrn får belöning – det kommer uppmuntra honom att sprida vidare de goda gärningarna.
  Härligt med generösa människor som öppnar sitt hem!

  STOR kram Erica

 2. Grattis till de fina bilderna…Vad roligt att dina fina bilder blir uppmärksammande. De är verkligen jättefina…Vann du eller har du chans att vinna? Vad?

  LYCKA TILL!
  Kram

  1. Vera, jag kom tvåa den här månaden och jag gissar att jag då inte har chans att vinna med den bilden. Däremot har jag ju självklart, som alla andra, en chans att vinna hela konkarongen om jag skickar in en bättre bild 🙂 Jag blev dock jätteglad att komma tvåa den här månaden!

Kommentarer inaktiverade.