Lycka till!

Idag är en “konstig” dag.

Min höggravida kollega Cim jobbade sin sista dag för året idag. Det känns självklart otroligt roligt, men lite konstigt att inte få träffa henne varje dag. Nu är det dags för henne att gå hem och göra sig redo för nästa fas i livet – att bli mamma! Jag, min andra kollega Maria och Cim gick därför ut tillsammans och åt lunch. För att fira av henne tog vi oss till bästa stället: Stockholms Glasshus!!

Snacka om att vi njöt!!
 

Det konstiga fortsatte under dagen eftersom även kollegan Madde gått hem för att göra sig redo för barnafödande (jag hann inte säga hejdå….) och eftersom min kollega Andreas sagt upp sig och söker sig till nya äventyr hos annan arbetsgivare. Självklart firades de alla av med tårtkalas!! (Vi tänkte dessutom lite extra på kollegan Annelie som fyller år idag. Detta fast hon inte ens var på jobbet)

Jag kommer att sakna dem alla och sörja i några dagar. Den som inte förstår det, får helt enkelt stå ut. Jag gör som jag vill!!

Till Cim och Andreas säger jag:
LYCKA TILL med det nya i livet!!

Jag blev alldeles varm när jag på slutet av dagen fick Andreas avtackningsblommor – “Bara för att visa hur speciell jag är!” Åh! Glädjetårar!! Jag njuter av blommorna och av värmen!!

Fin va??!

Något annat jag verkligen blir varm av (hela vägen in i hjärteroten) är att när Emma tappade sin iPhone idag, så blev vi uppringda av den 10-åriga kille som hittat den!! Han letade alltså i telefonen efter ett nummer att ringa, ringde upp och förklarade att han hittat den och mötte upp Emma för att ge tillbaka den och var supergullig under hela processen. Jag vet inte hur jag ska förklara min förvåning och glädje över detta. Jag hoppas däremot att Edvin (så heter lillkillen) förstår vår uppskattning när han öppnar posten om någon dag!! Det finns underbara människor!!

Å så MÅSTE jag visa de här underbart coola och supersöta hemvirkade “Converse-tofflorna” som Cims mamma,  Rose-Marie Engdahl, gjort i nyföddstorlek! Visst är de underbara!?!?!? Hon säljer dem för 100 kronor paret ifall ni är sugna. Hör av er!