Vad betyder Desigual?

Jag tycker att jag är supercool som sitter i bilen och bloggar 🙂 Jag inser nördnivån och struntar totalt i det. Jag är ju jätteglad!

Mackan flyttar ut till ön idag så bilen är proppfull av dator, skärm, kläder, träningskläder och ett stort antal teknikprylar. Han ska börja sommarjobba imorgon och lämnar alltså stan, men inte nöjena.

Idag såg jag 045 och 046. Jag insåg också att det nog kommer gå långsamt i jakten i sommar eftersom det inte finns så många bilar i skärgården 🙂 Jag kan dock leva med det!

Innan vi packade in oss i Loppan (så heter vår bil enligt apans sambo Peter och efter förklaring med känsla så heter den nog så…) så passerade jag Kista och butiken Desigual. Jag älskar verkligen kläderna, men blev ambivalent när jag skulle välja. Elände! Det är ju 30-50 % rea nu så jag borde köpt nåt….

20110617-184612.jpg

3 reaktioner till “Vad betyder Desigual?”

  1. Ursäkta….det var ju JAG som kom på namnet Loppan, kort för Lopez…Peter dissade det ju! Ska vi ta en svämg till Desigual i nästa vecka då lanske, om du behöver moraliskt stöd?

  2. KÖP! Jag har typ två kjolar av den sorten på bilden (med olika färgsättningar såklart) och de är härliga! men känns mer som vinterkjolar, vet inte varför…

Kommentarer inaktiverade.