Vad gör man?

Idag har jag haft 25,7 grader i skuggan här hos mig. Jag tog därför med mig ett stort glas med vatten ut på altanen och tänkte att jag skulle sola benen lite. De mår ju så bra av sol!! Problemet var att om det är 25,7 grader i skuggan så är det varmare än 25,7 grader i solen. 🙂 Jag gick in när jag kände svettpärlor mellan brösten. Det var inte skönt längre. Det behövs ett hav, ett glas rosé, en brygga och lite mer energi inom mig för att klara sån här värme. (Jag klagade inte. Jag gick inomhus.)

Vad gör man då när man inte riktigt är frisk och inte riktigt är supersjuk? När energin börjar komma tillbaka litegrann, så där så att man vill göra “någonting” i alla fall.

Jag fotograferar.

Jag kände att energin inte riktigt fanns för den aktiviteten heller. Jag orkade inte riktigt arrangera motiven, ändra vinklar, fixa med ljuset, lägga mig på marken osv, så där som jag brukar, men det var roligt så länge jag orkade!!

Man KAN fota vad som helst!

De här säljs med skotern
Undrar om vi får sålt?
Två likadana, men olika
Röd eller Blå?
Vårt träd blommar!
Så ni ska hitta hit
Dåligt målat, men funkar!
Bevis på att jag vilar

5 reaktioner till “Vad gör man?”

 1. du har hittat på något nytt med bilderna ser jag… en liten grå ram och texten till bilden är i den ramen… minsann… da kan jag konstatera att du har vilat, men att energin ändå börjar komma tillbaka lite grann 🙂 det gillar vi!

  1. Hej du! Vet du vad, det största (mest energikrävande) jag gjort idag med bloggen är faktiskt något helt annat! Jag har ändrat hur högertarmen ser ut. Om du kikar där så ser du att ordningen på sakerna är annorlunda och att varje blogg jag länkar till numera även har en bild som kanske lockar till ett besök? Den delen fick jag jobba lite på för att få till 🙂
   Energin är på väg tillbaks. Helt klart. Jag jobbar nog på torsdag skulle jag tro (säger hon och proppar just in två Alvedon i käften….)
   Kramis MIA

   PS: Tack för att du kommenterar min blogg. Det är en av alla de roliga sakerna med att blogga. Att få feedback! Puss DS

 2. Hurra att du kanske kommer på torsdag. Buuuu för att jag inte är där och kan krama dig. Men om du är på jobbet på torsdag så kan du komma även på fredag. ELLER så väljer du att komma på fredag bara och endast jobba 1 dag. Då OM det skulle visa sig att du kom en dag för tidigt har du hela helgen på dig att vila. Se bara till att du är frisk innan du är tillbaka så att du inte behöver gå tillbaka till sängen igen i en vecka.
  Hör av mig imorgon, så lätt kommer du inte undan mig 😉

  KRAM

  1. En sak är säker i alla fall. Jag tar inte ledigt på fredag som det står i vår semesterfil. Vad ska jag vara ledig för? Vila?

   🙂

   1. Bra att vi ses på fredag. Vi har fixat så att du inte behöver fixa med frukosten, så det är bara att komma och äta. <3

Kommentarer inaktiverade.