Mina leksaker

Något måste man ju roa sig med mellan tedrickandet och näsduksförbrukandet, eller hur? Idag valde jag (förutom att se sista Harry Potter-filmen) att fördriva lite tid med hjälp av iPhone-appen : Photosynth. Så här ser det alltså ut när jag sitter i pyjamas i min vardagsrumssoffa enligt appen 🙂

En annan grej som jag i och för sig inte roar mig med, men som jag ändå använder regelbundet för att rensa bihålorna från pollen och i dagsläget även annan gegga, har ett utseende som jag gissar retar sinnena. Det är är “Nässköljarnas näsköljare”. Den här har jag fått av pappa och Kina. Gamla Stans krukmakeri gör dem. Vi som använder dem tackar för deras slit.

2 reaktioner till “Mina leksaker”

  1. Kommer ihåg när jag berättade för dig om nässköljning första gången nån gång i början på 2000-talet. Jag hade provat det på min yogaklass och du tittade på mig som jag var dum i precis hela huvudet. Tur att man får ändra sig va?! 😉 Love you!

  2. Jag minns det inte, vilket är föga förvånande. Jag minns inte heller vilken födelsedag jag fick sköljaren av pappa och Kina, men många år sen är det!! Bra grejjer!

Kommentarer inaktiverade.