Det man inte har i huvudet, det får man ha i benen!

Idag gick jag runt med en skön vetskap om att jag hade en kort arbetsvecka och att det här alltså var min sista dag för den här veckan!

Glad i hågen åkte jag hem från jobbet och när jag kom hem så ropade jag ner ungarna från övervåningen och tog dem med till lyxrestaurangen McDonalds. (Per var nämligen ute på hyss och jag orkade verkligen inte laga någon mat. Det finns dagar när man får äta på snabbmatsställen! Idag var en sån dag.) När jag stod där i kassakön och började leta efter plånboken insåg jag långsamt (efter att även ha letat i fickor som faktiskt är för små för plånboken) att jag glömt pengarna på jobbet. SUCK. Som tur är så har jag en rik son, med tjock plånbok, så han betalade kalaset. Jag fick sedan lämna av Marcus hemma i Murklan och Emma på Friskis och Svettis och ta mig tillbaka till Karlberg och skinnfodralet med kreditkort, körkort och cash. Jag kom alltså till jobbet fortare än jag anat.

Det man inte har i huvudet, får man ha i benen och det tar en jäkla massa mer tid än om man kommit ihåg det från början istället. Irriterande och onödigt.

Så har jag alltså spenderat den här kvällen och nu förbereder jag mig inför min lediga dag imorgon. Det ska självklart göras nytta även under den dagen. Bara på andra ställen.

Sköt om er och var glada för varje dag som innehåller något av det jag just hittade på en av mina vänners facebookstatusar: Peace. Harmony. Laughter. Love. Det är nämligen goa grejjer som man inte ska ta för givet!