BLIDÖ

 Idag måste jag varna känsliga läsare. Idag visar jag väldigt många barn på bild. Det kan bli otroligt tråkigt för vissa av er. Det kan å andra sidan blir riktigt roligt och kärleksfyllt för några av er. Idag visar jag dessutom läskigt gott lammkött under själva styckningsprocessen eller som andra kanske ser det, läskigt dött djur som man äcklas av. Ni väljer alltså själva om ni rullar neråt eller inte…

Min dag har varit GRYMT bra, men även GRYMT jobbig. Jag har verkligen känt av det där vinet från igår. Det måste ha varit riktigt dåligt 🙂

 ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪

I morse gick vi över till pappa och Kina medan vi väntade på att vårt besök skulle anlända. Där möttes jag av mitt fadderbarn Maja!!

Vi kramades, lekte och mös.

Pussunge!

Storebror Alexander hade hittat fina glittrande stjärnor och de gladde honom under säkert en timme. Här ser ni dem i den lilla lilla burken i hans hand.

Full av energi.

Bus med farfar.

Gos med farfar.

Självklart fick även Maja lite gos.

Dagens pedagogik bestod av fågelbok med tillhörande kvitter.

När våra gäster Susanna, Daniel, Tilda och Noah kom så gick vi direkt ut och promenerade. Det var ju så GALET SOLIGT!! Man kunde verkligen känna hur solen värmde oss.

Mjukt, men Vass.

Tilda på väg ut på isen.

Per har redan hunnit dit.

Susanna och Tilda.
Ja, och så isen och solen förstås!!

Daniel och Noah.

Mina nyinköpta gummistövlar funkade perfekt idag när snön sakta smälte i solskenet.

Mina ögon tårades verkligen i det starka ljuset…

…och sen av skräck när jag såg det döda lammet på köksbordet hos Pappa och Kina. 🙂 Henrik och Frida hade köpt ett lamm och Henrik höll på att stycka det när vi kom in.

Syskon. Susanna hjälper Henrik att dra upp brallorna på en mer “anständig” nivå.

Kina ger experttips. Det är många olika delar som ska styckas på rätt sätt.

Syskonen Mia och Susanna.

Frida.

Gosig dotter.

Mys.

Noah sprang mellan karlarna/skidåkningen och tjejerna/babblet.

Söt.

Det gick framåt med styckningen och Henrik började drömma om framtida grillkvällar.

Det är aldrig för tidigt att börja använda en iPhone. Noah är 2½ år gammal och behärskar den perfekt. Jag är verkligen imponerad.

Idag spelade vi Yatzy och Daniel åkte på att räkna.

Tyvärr vann han också…

Eftermiddagen och kvällen har vi sedan spenderat ömsom hos oss och ömsom hos pappa och Kina. Vi har ätit och vi har druckit, vi har pratat och vi har skrattat. Nu ser vi fram mot Melodifestivalen och kvällens underhållning. Tilda är mycket spänd. Vem ska vinna??