Stövlar

Här är de!! Gummistövlarna jag vill ha. Är de värda 1399 kronor…det är frågan. Det finns ju stövlar för några hundralappar. De är inte så här fina och de är oftast inte gjorda av riktigt gummi och har sköna sula, men ändå. Det är mycket pengar för ett par gummistövlar. De förra jag hade höll i och för sig i många år, så de kanske är värda ett fyrsiffrigt belopp? Åh…..ångest! De här hittade jag hur som helst på www.brandos.se tack vare ett tips från min lillasyster Susanna. Tack Lillan!

Jag hade en av mina toppar på mig till jobbet idag och tror ni inte att jag spillde matolja på den? Otroligt klantigt. Jag gick i och för sig direkt in på www.via.se där de har en schysst fläckborttagningsguide, så vem vet. Det kanske löser sig?! Det vet jag snart, för jag ska in i tvättstugans värme när jag är klar här!

Per har inga drömmar om gummistövlar, men han är underlig han också. Idag kom han hem och var helt lyrisk eftersom han hade köpt den här skönheten:
  
En wok till nya spisen. Det behövdes eftersom den förra inte funkar på induktionsspis. Svindyr i mina ögon. Supervärd sitt pris enligt Per 🙂

Jag har precis klivit av kvällens beredskap och är lycklig. Ingen ringde. Den enda kontakt som togs var via msn och mail. Den typen gillar jag. Dessutom fick jag oväntad hjälp som lär underlätta för mig framöver! Härligt!!

Jag är så här glad nu:

Så…stövlarna…värda sitt pris??

3 reaktioner till “Stövlar”

  1. Om du har dem i fem år (och då räknar vi lågt) så kostar de ju mindre än 300 kr per år. Det är ju ingenting! 🙂

  2. Det intressanta är ju vad woken kostade i förhållande till stövlarna 🙂

  3. Jaaa! Stövlarna var ju JÄÄÄÄÄTEEEE snygga och så var det ju faktiskt ett par HUNTER, väldigt hett just nu!
    Per fick en wok, du får köpa stövlar…. kan du inte det ordspråket?? 😉

    YES kan funka på matoljefläcken

Kommentarer inaktiverade.