Städdag

Hejsan!

Tjugofjärde november!! Snart är det jul! En månad kvar exakt på dagen. Idag började min officiella längtan och nedräkning till ledigheten, julklapparna, julmaten, släkten och självklart Karl-Bertil! Jag längtar till och med till själva julshoppingen. Per och jag har bokat av en hel helg till fikapauser, svettiga rundturer i shoppingcentrum och långa köer. Mysigt!!

För att få in den sköna julstämningen tog jag och Cim oss ut i snöovädret på lunchen. Med riktiga kläder finns det ju inga dåliga väder!! Med min mössa så är jag dessutom helt säker i trafiken. Det finns ingen bil som inte ser mig 🙂

Onsdagar brukar inte vara städdagar. Det är torsdagar som fått den äran, men den här veckan ändrar vi runt lite i schemat och städar på för fulla muggar redan idag. Alla fyra Hertzar springer runt och gör nytta. Det blir så fint så! När jag skulle ställa ut en soppåse (som sonen sedan ska lägga i soptunnan enligt egen utsago) så stannade jag till och njöt. Jag gillar snö. Även den som kommer i oväderformat.

I övrigt har jag inte så himla mycket att rapportera från dagen:

 • Jag har ont i handen eftersom jag använder den för mycket.
 • Vi har ingen ljusslinga till landet ännu.
 •  Jag fascineras över följande:
  Per åker till Chicago på lördag morgon och jag har inte kommit på en enda sak att önska mig från landet “over there”. Borde jag inte komma på något bara av det enkla faktumet att jag är kvinna? Skumt!
 • Jag tog en tugga i taget idag. Det är ju så man äter en elefant, eller hur?
 • Jag hatar verkligen nya versionen av msn. Varför hittade de på den??

5 reaktioner till “Städdag”

 1. Bra att du gick ut på lunchen idag. Jag orkade inte ens lyfta rumpan. Mer än att hämta filt och göra mig en kopp te eftersom jag frös så. Imorgon ska jag gå mellan stationen och jobbet hade jag tänkt. Hoppas att det inte är så sjukt halt, utan bara sådär lagom.
  Sov gott. Det ska jag göra.
  KRAM ses imorgon. Då tar vi en tugga till av elefanten.

  1. Mumsar i oss eländet tills den inte finns längre! Tugga för tugga!
   🙂

Kommentarer inaktiverade.