Inte vet jag…

…men mitt dåliga humör fortsatte tyvärr in i “idag” och när jag vid lunch insåg att jag inte sett en enda möjlig “bild” för mitt inre, så tog jag fram mobilen och tog den här bilden. Jag brukar kunna se dagen i bildform. Bilder som jag kan visa er framåt kvällningen. Idag var jag som sagt blind för såna bilder. När den här bilden tas så värms min matlåda i den högra mikrovågsugnen på den nedre raden och min kollega Kicki säger “Ska du ta bild på det där?” Det skulle jag 🙂

När jag nu ser den här bilden så inser jag att vi har fyra olika sorters mikros på jobbet och att det inte ser ett dugg proffsigt ut. De gör dock maten precis så varm som den ska bli. Alltid något! När jag ser fortsätter titta på den här bilden så vill jag också tacka mannen till vänster i bild som lyssnade tålmodigt när jag ömsom spydde galla och ömsom sökte empati och omtanke idag. TACK!

När maten först blivit varm och sedan uppäten gick jag ut och traskade helt solo i solen. Det kunde ju inte skada tänkte jag.

Ett samtal till min svägerska, lite god middagsmat i magen och de två sista avsnitten av Solsidan senare, så börjar dagen ordna till sig. Måndagen är snart överstökad. Imorgon blir det en betydligt bättre dag. Åtminstone framåt halv sju. Det ska ni få höra om (och antagligen få se också) imorgon!

2 reaktioner till “Inte vet jag…”

  1. Jag vet vad det är – du saknar chefen?! 😉
    Kram på dig! //C

Kommentarer inaktiverade.