Slitage utan dess like

Kan det vara så att bara för att jag vet att mina provsvar snart kommer att berätta för mig om jag har
någon brist eller någon sjukdom(vilket jag verkligen inte hoppas), så känner jag mig ännu tröttare? Idag har jag i alla fall fått kämpa hårt mot den där tunga tröttheten. Efter lunch trodde jag knappt att det var sant. Jag drack t.om. kaffe i hopp om att det skulle få mig att piggna till. Som tur var har jag haft fullt upp med uppgifter jag inte kunde någonting om. Jag var tvungen att fokusera hela tiden. Nu ligger jag dock utslagen i soffan och kommer som vanligt att gå och lägga mig tidigt. Det gör ju alltid nytta med sömn.
Om inte annat så för skönheten 🙂

 


Idag har min dotter lyckats förstöra sin FEMTE mobiltelefon. Hon fick den första för cirka fem år sen, så det är alltså en om året som hon förbrukat. Jag tror jag blir galen. Nu ska man som förälder väga “fördelen av att alltid kunna få tag på henne och veta att hon kan få tag på oss” mot “den läxa man också vill ge henne genom att inte ge henne någon ny telefon utan låta henne förstå värdet av pengar och material”.
Vilken sida vinner den fajten? Jo, vi vet vilken sida det blir MEN det vet inte hon ännu…

 


På tal om telefoner så har ju jag numera en iPhone. Jag är inte helt inkörd i alla dess funktioner (kan man bli det?) men jag gillar den verkligen! Idag försökte Per och Marcus att hitta ett fint/roligt skal till den när de ändå var på Webhallen. Vi vill ju inte att jag ska göra “en Emma” så jag måste ju göra vad jag kan för att skydda den. Jag har dock fått låna ett skal, så jag klarar några dagar till, men snart måste jag hitta ett fint. Vad sägs om ett bling-bling-skal?

6 reaktioner till “Slitage utan dess like”

  1. Mobil till Emma skulle ju kunna vara en av de där som ligger i en korg och kostar typ ingenting på Onoff…..går att ringa till och från, men inte mycket annat, ingen kamera, inga appar, inget av nåt (förlåt Emma om du läser det här, men jag har själv tre små liv som ska lära sig ta hand om sina saker) 🙂

        1. Jag skriver mest ett svar för att se hur små svarsrutorna kan bli 🙂

Kommentarer inaktiverade.