Knattar

Det finns två småknattar här på ön som gärna är med på bild. (De har helt klart vant sig vid att deras sommarprickiga faster Mia alltid har en kamera i handen.) Det finns också två morföräldrar i norrland, som enligt vad jag förstått, tycker att det är väldigt roligt att få en liten glimt av barnbarnen via den här bloggen.

Rätt? Fel? Här kommer i alla fall ett litet smakprov av dagens “filmrulle”.

Varsågoda!

 

 

 

Söta som socker…

6 reaktioner till “Knattar”

  1. Alldeles rätt. Du ska tro att vi är avundsjuka på er som får träffa barnen så gott som dagligen. Det är tur att man har tillgång till alla fina bilder som du knäpper.

    1. Jag förstår att ni blir avundsjuka. De är bra goa de där ungarna. Jag har tur som en tok som har dem så nära, så ofta.

  2. Fundering… De här söta barnen, är de ALLTID så här glada? Eller är det endast när faster Maria är i närheten som de blir glada? Om de alltid är glada, kan jag då få receptet tack.

    1. De här söta barnen är ALLTID så här glada 🙂 Nääää, men de är väldigt ofta jätteglada. På sant. Receptet är att ge dem extremt mycket kärlek och uppmärksamhet från alla håll. Här på ön finns alltid minst fyra öppna famnar så de här ungarna är aldrig utan underhållning. Bra eller dåligt….hmmm. Men vi får glädje av dem hela tiden!!!

  3. Moster Mia är också här inne och kollar på alla superfina bilder på de små =)

Kommentarer inaktiverade.