23/7 Slappt

GODDAGENS!!

Idag har det varit en sån där dag när absolut ingenting händer. En slappardag helt enkelt!
Självklart finns det ändå saker jag kan berätta om…..låt mig se!

För fjärde dagen på raken chockade jag min stackars lekamen med att gå en halvmil före frukost. Den här gången kunde jag inte låta bli att ta med mig en plastpåse. Jag plockade sedan upp allt skräp som jag under de tre tidigare mornarna retat mig på. Varför kastar man skräp ute i naturen i skärgården? Vill de ha stryk? Det tog mig alltså tre dagar sen var jag bara tvungen att “städa” under morgonpromenaden. När jag hade kommit ungefär halva sträckan var påsen redan full. Är inte det lite sorgligt? Jag antar att jag får göra samma sak imorgon. Leka mamma för några okända puckon. Trist.

Direkt efter frukost sa Marcus “Hejdå” och tog bussen in till stan. (Han ska träffa polarna och kanske lana lite innan han kommer ut till ön igen) Han ringde efter en stund och berättade den ganska ovanliga företeelsen att bussen hade missat färjan. Det vet jag inte om jag varit med om förut faktiskt. Färjan brukar vänta in bussen om den är sen. Jaja, nu blev alltså hela bussturen försenad med en dryg kvart. Marcus kom tryggt hem ändå eftersom bussarna från Norrtälje (som han alltså skulle byta till) går väldigt ofta.

Eftersom det var en lite småmulen dag fick Per för sig att göra nytta i och med att riva vedskjulet. Jag hann inte med att fota en “före-bild” men här är verkligen en “under-tiden-bild”.

Fd. vedskjulstak.

Veden fick bo ståndsmässigt i båtskjulet utifall det skulle börja regna eller som Per sa:
 – Nu behöver inte det nya skjulet vara klart förrän till hösten när båten ska in här.

Jag vet inte om jag håller med.

Emma har suttit många timmar framför tv’n idag.
Hon satte på PS3’an och slog nya rekord och öppnade nya banor på Little Big Planet.

Hon fick mig att fastna en stund framför dumburken också, när vi såg den här klassikern.

I övrigt har jag pratat i telefonen, missat att Emma har namnsdag och blivit påmind när min mamma ringde för att gratulera (pinsamt!!), ätit god mat och mest bara varit. Jag har i och för sig dammsugit och städat toaletten men det har gått riktigt superlångsamt. Det är semester när man kan slappa en hel dag! Kanske morgondagen kan bli lika bra?? Nu ska jag i alla fall fortsätta slappandet. Per och Emma har lagat middag till mig och Kina och det ser gott ut!!

AJÖKENS!!