23/6 Har du en V8??

Jag har haft en LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG dag.

Jag vet inte om jag orkar skriva om allt som har hänt.
Jag vet inte om ni orkar hänga med till slutet men, here we go!!

Det började med att jag vaknade, käkade lite flingor och gick ut genom dörren.
PANG.
Där var den!! Min doftjasmin! Löv it!

Jag tog bilen till jobbet för den ALLRA sista gången. Åtminstone till det här jobbet…
Tidigt som attan parkerade jag bilen i ett garage som var helt tomt så när som på en cykel.

För den ALLRA sista gången gick jag ut ur garaget..

..och för den ALLRA sista gången tryckte jag på knappen och bevisade min lathet…

…när jag ställde mig i hissen för att åka fyra våningar upp.

När det var dags att för ALLRA sista gången gå in genom dörren…

…så drog jag mitt kort för ALLRA sista gången….

Är det nog nu?? Har ni fattat poängen? Jag åkte alltså till mitt jobb i Sumpan för allra sista gången idag. Det var lite jobbigt. Jag gillar på nåt sätt förändring men ändå blir jag sentimental. Varje gång jag flyttat privat så har jag valt det själv men ändå har jag blivit sorgsen när jag lämnar det gamla. Det är uppenbarligen likadant när jag flyttar på jobbet.

Så här såg det i alla fall ut när jag för ALLRA…förlåt….sista gången satte mig vid mitt (redan halvrensade skrivbord).

Jag jobbade en stund, packade det allra sista, gick med en del privata grejjer till bilen och sen bar det av till Dimman för den ALLRA…..hmmm…Jo, jag gick alltså till Dimman för att träna!!

Uppför de välkända trapporna travade jag trots en SJUKT elak träningsvärk!
 

Jag kämpade på hos honom och fick lite peptalk inför sommaren. Nu förväntas jag jobba själv minst två gånger i veckan med mitt knä. Jag har en tid femte augusti men fram tills dess ska jag alltså antingen träna hemma eller åka till Dimmans träningslokal och träna fast han inte är där….HUA!!! Hur sjutton ska jag hitta motivationen?? Jag vet faktiskt inte hur det ska gå….

För ALLRA sista gången gick jag i alla fall med blött hår den korta vägen från Dimman ner till jobbet. Nästa gång jag tränar hos honom måste jag ta mig betydligt längre med denna frissa…

Vi kan inte hålla på så här va?? Med “VI” menar jag självklart hon som skriver, men det känns lättar om vi delar lite på skulden 🙂 Jag ska försöka snabbspola dagen…..Jag var alltså för allra sista gången på kontoret i Sundbyberg och det var galet konstigt. Jag hade dessutom en hysterisk dag. Det var många saker som skulle fixas och lika många saker som gick snett. Jag var på kontoret i Karlberg och “tog hand om några kriser” men häpnade, som varje gång jag är där, över utsikten….. Även de som sitter långt från fönstren kommer att kunna njuta av taknockarna!!

De som sitter nära fönstren kommer överhuvudtaget inte alls att kunna fokusera på att jobba!

Jag hann med ytterligare ett av våra kontor innan jag till slut var tillbaks “hemma” i Sumpan. Där packade jag till slut ner det ALLRA sista och lämnade allt nedpackat och klart till flyttfirman.

Till slut var det dags för mig att ta “midsommarhelg”. Jag åkte hem och vände snabbt in mot stan via buss. Jag ignorerade det faktum att jag hatar kommunikationerna och log.

När solen fortfarande sken som en tok träffade vi Pers chef och hans tjej på Hilton vid Slussen.


När vi pratat klart om Japan och allt som relaterar till vår resa till Tokyo, Kyoto och Osaka som beger sig om inte mer än sjutton dagar så gick vi åt olika håll. Per och jag gick till Gondolen och såg på en fantasisk utsikt.

Jag njöt i solen och av några drinkar (det heter tydligen inte groggar längre) och insåg att folk faktiskt gör sånt här en helt vanlig onsdag. Konstiga stockholmare!! Jag däremot är ju inte alls konstig. Jag har ju SÄMÄSTAR!!! (En hel dag)

På vägen hem kunde jag nästan inte hålla mig för skratt. Två medelålders män satt mittemot mig på tunnelbanan. Den ena skört sig blå över hur framgångsrik han var. Den andra försökte skryta mer genom att nämna sin båt. Då visade det sig att den första killen faktiskt hade en hel fot längre båt än vad den andra hade…så där höll de på. Till slut enades de i alla fall om att ALLA BORDE HA EN V8!! Det har ni väl??

Jisses vad jag skrattade inombords…

Jag har tyvärr inte en V8 i min båt.

Jag har i alla fall väldigt många tänder…och de ska jag borsta snart!
Först ett glas Pepsi Max!!

Godnatt!!