17/6 Hur svårt kan det vara?

Hejsan, kul att du kikade in!!

Är ni lite trötta på fotbollen och klarar inte en sekund till av bröllopsrapporteringen? Lite så känner jag det i alla fall. Jag fattar ju inte fotbollsreglerna, klarar inte av det där, mer än hemska, tutandet på läktarna och jag är avundsjuk på Daniel som får gifta sig med Victoria och bli kunglig. Jag vill också!! Tänk vad fin jag skulle vara i en fin liten tiara!!

För att komma bort lite och fokusera på viktiga saker så åkte jag efter jobbet direkt till båttillbehörsaffären “Erlandsons Brygga”. (Min kollega trodde det var en restaurang så jag vill med denna bild visa att så inte är fallet)

Det här är ett underbart ställe där de t.ex. säljer kapellimpregnering (som jag köpte) och nåt jag verkligen vill ha (men inte köpte): Nya fina flytvästar!!

Att de dessutom har mitt “riktiga” efternamn gör ju inte heller ont.
Fast de stavar lite konstigt.
Det ska vara tre “S” i Erlandssons.  ッ

Bilen är helt knökfull av saker som ska med ut till ön imorgon. Sommaren ska ju starta på allvar nu och då ska det kompletteras och göras fint. Det ligger solstolar, bensindunkar, en stol, dukar, servetter, muggar, specerier och lite annat “mojs” i Volvon, men det är en sak som saknas. En handdukskrok av exakt samma fabrikat och utseende som en som vi redan har. Vi har letat ett tag och K-Rauta säljer dem men hyllan gapar alltid tomt när vi kommer dit. Vad är det för nåt?? Köper de inte in den igen eller hinner alla andra före oss när de fyller på hyllorna? Idag försökte vi oss på att leta efter kroken på Beijer men de hade den inte där heller. Det blir nog en sommar till med för få badlakankrokar. Eller förresten……fan den som ger sig! Vi får fortsätta leta. HUR SVÅRT KAN DET VARA??

Med outrättat uppdrag åkte vi istället till vår hemmabutik. ICA Maxi i Häggvik. Här brände vi pengar i en snabb takt ackompanjerad av blipp-blipp-ljudet som skannern avger. Vi har lyckats ha sjuk tur med den där skannern….när man handlat fyra saker får man avstämning och när man handlat vagnen full så får man aldrig kontroll! Detta gällde även idag dvs. ingen ville se om vi blippat korrekt. Vilket vi såklart hade gjort. Är det därför man får en kontroll om året? För att de märkt genom åren att vi skannar som man ska?

Nu ska jag nog göra skäl för mitt Erlandssonsblod och gå och ta mig en riktigt god kopp te!!

Glöm inte bort att vara snälla mot er själva och att gå och lägga er på den här sidan av midnatt.

Puss och Kram / Majsan

PS. Annalena, tack för alla bra råd du ger utan att för den skull pracka på mig dem. DS