21/4 Är det dagen D idag?

Hej!

Vad ska jag berätta om idag då? Allt som oftast så undrar jag hur jag kan ha något att skriva om varenda dag. Det är lite skumt. Av någon anledning finns det dock alltid något att berätta.
Idag blir det detta:

Jag tittar tydligen inte så noga
För att komma in i det garage som jag parkerar i på jobbet så måste man ha en nyckel till huset. Man måste sedan ha en nyckelbricka för att komma vidare in i själva garaget. I alla fall är det så jag gör för att komma dit. Någon annan tog sig in genom båda dessa dörrar helt utan nyckel igår. Våld hade helt klart använts. Väl där inne slog man sedan sönder rutan på bilen närmast min. Tydligen räckte inte det för man bröt även upp dörren. Väl inne i bilen stal man ett par glasögon….Öh?? Visst det var ett par dyra glasögon men ändå. Är det värt arbetet? Hur som helst, det jag skulle kommentera är hur pinsamt det är att jag inte märker att bilen närmast mig såg ut så här:

Det är dags att öppna gluggarna…

Några flygplan i luften?
Är idag den dag som mina kollegor får sätta sig på planet? Är detta dagen D? Sist jag hörde från mina kollegor, som suttit fast i Milwaukee i fyra dagar längre än planerat, så skulle de precis checka in MEN planet var då sex och en halv timme försenat. Det var dock inte helt inställt. Det låter bra tycker jag!! Jag håller tummar och tår för att jag snart får ett sms som säger att de boardat planet.

Många bollar i luften
Idag har alla på avdelningen (de som är kvar i Sverige) surrat omkring i full fart. Man har verkligen kunnat känna hur det puttrar av energi vid varje skrivbord. Alla har riktigt mycket att göra och det har gett sig till känna med positiva vibbar. Härlig känsla!

Dubbelspår
Idag kom Emma hem med tandställning både på över- och underkäken. Hon är glad för att få tänderna raka och fina men är väl så där lagom glad över känslan som sprider sig i käken. Smärta. Framåt nästa sommar kommer hon dock att ha snyggaste bettet i familjen!

Inte ett rätt
Jag har planterat blommor i krukor, vi har satt fram utemöblerna, vi har börjat vårrensningen i förrådet….då ska det väl inte snöa???

Det här stod på middagsbordet idag:
Fylld helstekt fläskfilé, kokt potatis, lök och soltorkad tomatsås och blandad sallad

Lill-lördag på er!
Kram M