6/4 En önskning

Jag känner mig inte så pigg idag. Det syns nog på mig, för den första kommentaren jag fick av en kollega idag var: “Oj, vad du ser ut! Vilka röda ögon du har!” Jag har varit förkyld så länge nu att jag inte ens minns hur länge det är. Jag är trött på det. Jag försöker sova många timmar varje natt, jag försöker dricka mycket vatten, jag sköljer näsan (har bästa näskannan någonsin) och jag har inte tränat hårt på länge (jag tränar mitt knä, var inte oroliga) och ändå fortsätter jag snörvla och hosta. Jag vill bli frisk! Det vill man alltid när man inte är på topp. Varje gång jag är dålig inser jag att talesättet här nedan är toksant!

“Den som är frisk önskar sig massor av saker. Den som är sjuk önskar sig bara en sak”.

Jag har, trots att jag inte är så pigg, satt igång två projekt ikväll:

1. Jag har kontaktat den bästa snickaren i landet. Detta för att se till att vår altan på Blidö ÄNTLIGEN får ett staket! Det har jag velat ha i flera år men det har inte blivit av. Nu är det på gång…..

2. Jag har satt igång en “att-göra-lista” till morgondagens arbetsdag. Ja, ni vet ju att jag gillar listor. Den här har jag dock fått önskemål på. Det ni. Jag är i en skriva-lista-himmel.

För att bevisa min listkärlek, så kan jag berätta att jag nu tänkte:

1. Sluta blogga
2. Sätta på en kanna gott te, kanske Kanel?
3. Dra en filt över mig och ligga ner i soffan
4. Dricka te
5. Kika på The Mentalist på tv
6. Gå och sova tidigt

Ha det gott!!

XOXO

PS. Det här stod på middagsbordet idag:
Lammfärsjärpar med kokt potatis, sås och sallad DS