30/3 Min lunchängel

Vilken dag!!

Allt har gått ett-i-ett och jag har mer på att-göra-listan än jag hade när jag kom till jobbet. Dagen började med en och en halv timme av koncentrerat arbete i form av kontroller hit och dit, mail här och var och allmänt ordning och reda. Det var helt enkelt min tur att ha hand om avdelningens mailbox och “kontroller-att-göra-i-systemen-lista”. Sedan fortsatte det med en timmes informationsmöte och ett tvåtimmars avdelningsmöte. Eftermiddagen fylldes av en flytt inom kontoret och frustration över att jag inte hade nyckeln till min bildskärm med mig till jobbet, så jag fick jobba på min lilla pytteskärm på den bärbara datorn. Min bildskärm är fastlåst i skrivbordet så den står helt enkelt fortfarande kvar på det bord jag satt vid före flytten 🙂

(¯ `* • .¸,¤°’` ♥

Lunchen däremot var lugn och fin!

Känner ni till min lunchängel?

Det är inte alla som har en lunchängel, men jag har haft glädjen att ha en under några år. En lunchängel är någon man träffar över lunchen och som känns som om en räddning och som en mjuk ängel. Precis rätt precis då liksom! Tyvärr har ängeln flyttat sina luncher in till stan, men idag befann hon sig alltså i Sumpan.

Jag åt en underbar sushi medan jag njöt av dessa underbart gröna ögon.

Vi fick babbla av oss det viktigaste men insåg att vi MÅSTE ses över något annat än en lunch (ett glas rött?). Helene (som min ängel heter) och jag har känt varandra sen vi var små söta flickor och började skolan på Yxlan. Jag bodde på Blidö och Helene på Furusund. Vi är fortfarande galet söta *ler* och håller oss ute i skärgården så mycket det går och på luncherna är vi alltså varandras änglar. Underbart!

(¯ `* • .¸,¤°’` ♥

Det här stod på middagsbordet idag:

Hemlagad chili gjord på kött och många timmars kärlek, samt gräddfil och nachos.

(¯ `* • .¸,¤°’` ♥

Kväll på Murkelvägen :

Emma tränar på gymet.
Marcus gör läxor och spelar dataspel om vartannat.
Per jobbar över.
Jag kan alltså bestämma helt och hållet över fjärrkontrollen!!

Mästarnas Mästare, here I come!!

Ta hand om er!