söndag

När man ska gå utomhus i det slasket vi har just nu så kan man låtsas att det funkar med vanliga skor. Det gör det inte! Jag gav upp och tog på mig gummistövlar!! Jag vet att jag nog är ensam om att använda gummistövlar i Stockholm men det skiter jag litegrann i och kör på det ändå!

Jag var torr om strumporna idag, så det så!!

Jag har alltid en kamera med mig var jag än är. Idag var jag inte så väl förberedd för batteriet tog slut i kameran innan dagen gjorde det, jag hann dock fånga de här dropparna på bild.
Jag gillar verkligen bilden!!

När vår bil helt plötsligt börja lukta illa och vi såg rök bolma upp från någonstans under bilen, hoppade vi alla snabbt ut ur bilen. Återigen log jag stort när jag insåg att mina stövlar var helt rätt outfit!!

Bilen slutade ryka och vi åkte iväg till min bror i Saltsjöboo. Idag var vi nämligen bjudna på kalas. En av sönerna i huset har fyllt tretton nu i februari. Grattis Gillis! När vi kom fram såg det tomt och öde ut…

..men väl inomhus var det, precis som alltid när min familj är inblandad, fullt kaos! Mysigt!

Katten Grey tog det lugnt och verkade inte alls märka att huset var knökfullt av folk.

Tilda leker med Grey som inte riktigt fattar grejjen.

Noah ler. I alla fall direkt efter att bilden är tagen 🙂

Här dog kameran….oproffsigt som sagt!! 

Jag lyckades dock fånga detta med mobilen:

Hemmabakade bullar och tårta!! MUMS!

…och de här knäppgökarna fastnade också på bild.
Emma tyckte dock att jag var usel på att göra miner.

Vi sjöng för tonåringen, vi käkade god mat, pratade och hade det trevligt.
Precis som sig bör.
Många syskon saknades dock idag. Var var ni??

Vi hade en liten plan för vad vi skulle göra nu när vi kommit hem, men just nu har jag tappat hela “orken” så vi får se hur söndagskvällen blir…..jag kanske hamnar i “slapparmode”, vem vet?? Emma kan ju slappa på med gott samvete. Hon har ju lov! Marcus däremot måste dock förbereda sig för mönstring. Imorgon är det nämligen dags att sålla männen från pojkarna……