SNUVA vs. BACONFEBERN

Hej alla fina, goa, underbara där ute!

Jag har nämnt det förut men det tål att upprepas: Man ska vara glad om man har hälsan!

Jag blev påmind om det tidigt i morse när min näsa började bråka och ville bli snuten HELA tiden. Ganska snart därpå började ögonen att svida och linserna kändes inte så sköna längre. Förkylningen var ett faktum. Efter två timmar gav jag upp kontorets papper och gick till apoteket och köpte mjukt och gosigt snytpapper. På  rekommendation från min kollega Åsa köpte jag också Sinova som tydligen ska minska förkylningen markant.  Jag tror ju inte på sånt här naturläkemedels”tjafs” men berätta det inte för någon så är jag safe och kan tryggt fortsätta hävda att jag inte tror på naturläkemedel. 

Jag har ingen feber men känner mig inte helt som den vanliga Majsan. Jag har hoppat upp i soffan och vilar lite framför tv’n. Jag antar, hoppas och tror att jag bara är lite snuvig. Tack för det Televerket!!!

Jag skulle ha åkt och hälsat på min kompis Sannah imorgon men fick besked under dagen att de fått svininfluensan in i huset. Jag var välkommen ändå…..men jag tackade nej 🙂 Jag tror också att den sjuka som hittat in i min chef Camillas familj är av samma sort. Har ni inte fått baconfebern ni också? Det låter så på symptomen.  Krya på er allesammans!!

Jag ska nu gå och uppskatta frånvaron av influensasymptom (och hålla tummarna att Sinova faktiskt funkar) genom att brygga en kanna med gott härligt te. Det ska sedan avnjutas med honung från Åsas bin.

Håll er friska!
Sprita händerna!

Puss och Kram

Majsan