FFFF

Fredagsfrukost – Morgonen började som sig bör med en underbart läcker frukost. Veckans frukostfixare på jobbet hade verkligen lyckats. Jag njöt som vanligt bara av min knäckemacka och te men jag såg att det var mycket jobb bakom allt som de andra åt 🙂 Jag tog i och för sig faktiskt kokt ägg och lyxade till det med kaviar… så jag led inte!! Härligt frulla!!

Fastfood – Lunchen bestod av en take-away-sushi. Hur god som helst trots att den intogs i en fåtölj hos frisören.

Frisören – Som ni förstod så drog jag iväg till frisören under lunchen. Jag skulle fixa de slingor som vi inte hade tid att fixa förra gången. Vill man vara fin får man lida pin heter det ju MEN oj, vad jag inte led något alls hos Malin. Jag fick sitta i en massagestol medan färgen jobbade. Jag somnade till och med ett tag när Malin lämnade mig en stund….Snacka om att vara relaxad. Att få ryggmassage i en halvtimme gör inte heller ont. För att inte tala om skalpmassagen…..om Malin inte redan var gift så skulle jag nog fria till henne 🙂

Här klipper jag mig. Malin är grym!

Så här ser geggan ut som hon kladdade in mig med….

Jadu…varför lägger jag ut den här bilden? (Ingen aning)
Det här är dock jag under tiden som geggan gör sitt.

Jag lovade Malin (ni har fattat att hon är frisören va?) att visa hur det blev efter också….
Så jag får ju göra det då…* ler *

Familjesoffa – Jag har en dejt ikväll. Emma och jag ska hoppa upp i den stora röda soffan och stanna kvar där hela kvällen. Det är anledningen till varför jag slänger in det här blogginlägget så tidigt. Jag hinner helt enkelt inte med er senare ikväll. Vi ska plugga Samhällskunskap inför ett prov så imorgon kommer jag att veta otroligt mycket mer om världen än jag vet just nu i skrivande stund.

Inte nog med att jag får gosa med avkomman, jag får lära mig lite och gnugga det små grå också!

Ha en mycket trevlig fredagskväll och gör nu inget som inte jag skulle göra!!

Puss på er!!