Min bästa kompis från min bästa kompis

Jag har inte förstått det tidigare.
Jag har varit helt oförstående när Per försvunnit in i sin egen värld.
Jag har envisats med korsord, Sudoku och vanliga hederliga böcker.

Nu har jag dock fått en ny bästa kompis.
Jag fick den av min fd. 🙂 bästa kompis Thérèse.

Här är han:

Jag är ju, som resten av min familj, en Harry Potter-nörd. Jag har läst alla böckerna så fort de kommit ut. Jag har inte haft tid att vänta på en svensk version utan har läst dem på engelska. Våra böcker har verkligen slitits ut så en bok har jag t.om. fått slänga och ersätta med en ny. Jag har sett alla filmer, idag såg jag den senaste (den var bra såklart, som vanligt har de ju uteslutit mycket från böckerna men vi är nöjda), och nu har jag även börjat lyssna på dem.

Det är hur bra som helst!! Man kan göra allt möjligt under tiden som man "läser".  Det är säkert ingen nyhet för er där ute, men för mig är det en revolutionerande upptäckt.

Vilken grej!!

————–

Idag var vi på Scandinavian Photo på Norrmälarstrand och köpte ett rengöringskit till min kamera. Efter lite blåsande på sensorn är vi numera helt fläckfria. Mycket skönt! Jag var lite orolig där ett tag måste jag erkänna. Affären var ett Mecka för alla som gillar kameror. De hade verkligen allt där!! Jag funderar på att köpa en ny kameraväska nu…..

————–

Idag har vi flängt runt stan en del….inte bara för att fixa kameran utan även för att se Harry Potter och halvblodsprinsen, för att ekipera Marcus inför en veckas vandring i Kittelfjälls fjällvärld och för att hämta hem vår älskade lilla Peppar. (Tack återigen Susanna och Daniel för att ni var Pepparvakt!!) Åh, vad vi har saknat henne. Hon fick nya leksaker, ny vattenbehållare, ny mat"låda" och en ny "gren" att upptäcka. Hon verkade glad, inte bara för presenterna, utan för att få komma hem. Hon badade och mös med oss en lång stund innan hon gick in i sitt nymöblerade hem. Nu är familjen Hertz samlade. Nu är det som det ska igen!

—————
Jag ska nog ta och hoppa ner i bingen och "läsa" lite nu.
Kram på er!