Jaktlycka

Idag åt jag en god hemlagad matlåda inne i kontorets kök men det var verkligen inte det ställe man vill vara på under sin lediga timme så jag gick ut i solen. Där mötte jag Helene som också var ute och vädrade sig. Vi hamnade på ett utomhuscafé och där satt vi och mös. Inte dumt alls.

Tack för sällskapet, Helene!

Efter jobbet åkte jag in till stan och mötte upp med Thérèse. Vi shoppade lite presenter……(kan inte skriva om dem här) och sen gick vi ut på jakt. Den där jakten som jag ägnat mycket tid åt på senaste tiden. Bikinijakten!

Hua, vad det är jobbigt att prova badkläder….men vi var i alla fall TVÅ om eländet!

Efter en mellanlandning vid bilen där vi lämnade av diverse kassar, en underbart god middag på Sogni på Kungsgatan och mycket babbel så promenerade vi genom Kungsträdgården ner mot slottet.

Vilken dag!!

"…och så ett där vi är coola!"

Vatten, Bästis och Stockholms Slott

Bara en av oss sa det högt, men vi tycker båda att Stockholm är bra härligt på sommaren.
Håller ni med?

Efter myspromenixen var det dags att leta bil i ett stängt Galleriangarage. Det var inte helt lätt och det var nog tack vare Tesans hemliga Ninjagrepp som jag överlevde det där hemska garaget. Hon tjänstgjorde som min bodyguard och som tack för hjälpen så fick hon skjuts hem!!

Tack för shoppinghjälpen och kvällens sällskap, min Apa!

Vad jag handlade??

Jo, ta i trä, kors i taket och jisses Amalia, men jag hittade en bikini!!!

Här kommer bildbevis på jaktlyckan!

Bikini med två olika nederdelar.

Två par shorts som båda kan bäras över bikinin eller till nåt helt annat om så önskas.

En väska! Kombinerad strandväska/Handbagage. Och så en helt underbar klänning som enligt expediten på min favoritaffär, ni vet vilken?, så ska den inte ens bli skrynklig i resväskan på väg till Portugal. Perfekt alltså!

Nu sitter jag och Emma i soffan och ska dricka te. Utanför det vidöppna fönstret doftar Jasminen precis som igår, helt fantastiskt gott!

Killarna vet vi inte var de är…