Lekdag med Susanna och hennes barn

Min morgon började med att plantera om pelargonerna vid bilarna. Någon hade kört ner krukan, vält den, insett sitt misstag, ställt upp krukan och åkt iväg. Jag hittade krukan med blommorna inuti. Jorden låg dock på gräsmattan. Det är svårt att köra bil är min slutsats.

Här är min blomma efter omplantering. Jag fick inte bort all jord från gräsmattan, men nästan…

Med jordiga fingrar tog jag bilen till Bromma. Där väntade min syster Susanna med sina underbara ungar Noah och Tilda. Vi spenderade resten av dagen på ett lekland där. Oj, vad vi har lekt idag!

Noah leker med  bollar.                           Tilda är i full gång.

Mor och dotter förbereder kanonen.     Noah käkar mat. Gött-gött-gött.

De här ungarna är så söta så man vill äta upp dem båda två.

Noah blev trött av all lek och Tilda leker kattunge.

Mor och dotter leker.                               Bullpaus.

Jag åkte två varv, sen fick jag nog.               Gos.

Efter att ha samlat mod en lång stund tog sig syrran en tur i denna rutschkana som är så brant att det är löjligt. Den är två våningar hög och är pirr-i-magen-rolig för vem som helst. Jag filmade mitt åk men knäppte av filmningen mitt i fallet/åket så det får ni tyvärr inte se 🙂

Tildas "kana" är en aning mindre men å andra sidan är Tilda mindre…

Söta lilla unge……

Den här grejjen var min absoluta favorit. Alla borde ha en sån här!!

Efter all den här leken åkte jag och hämtade Emma vid skolan. Vi åkte till Täby Centrum och shoppade en balklänning, högklackade skor och smycken. Emma ska nämligen på bal om några veckor. Vi åt middag och sen drog vi iväg till landet. I skrivande stund sitter jag i mörkret på Blidö och myser. Per kommer ut imorgon och Marcus drar till Falun tidigt i morgon bitti. Han ska vara med i en innebandyturnering där uppe. Lycka till Mackan!!

Kram på er!!