Ett, Tu, Tre

Så tog jag mig iväg då för att handla alla färskvaror som jag ska bygga cocktailpartytilltugg av. Glad i hågen med två barn i släptåg (Barn= 15,5 år och 17 år) åkte jag till Vinn eftersom ryktet sagt att de var grymma på ost.

Ett Vinn senare inser jag att det inte fanns hälften av de grejjer jag ville och behövde ha..suck. Jaha, bilen fick startas upp inför den mycket korta resan till ICA Maxi. Jag var nämligen i Häggvik. Enda stället vi handlar på nuförtiden. Det ligger ruggigt nära oss nämligen.

ICA Maxi visade sig ha Miniutbud just i cocktailpartyprylar….så med humöret hyfsat i behåll tog vi då återigen Toyotan till ytterligare en affär. Denna gång Stens ICA i Sollentuna Centrum.

JACKPOT! Här hade de grejjer…en ostbit för fyrahundra spänn senare….så hade vi allt vi skulle ha (och säkert lite mer som vi inte skulle ha)

Shit, vilken shopping!! Men jag är fortfarande glad…måste vara eftersom jag vet att imorgon smäller det! Det här har jag sett fram emot länge.

Jag gick in till grannen också och förvarade om partyt och den eventuella höga ljudnivå som kommer höras in till dem. De var mycket förstående då de hade cocktailparty själva förra helgen. 40-årsvariant även där. "Är han så gammal?" sa min inte så snabbtänkte man..  🙂

Färdiggrillad kyckling samt riktigt slabbiga och goda revben och en stor sallad står på menyn nu när vi är hungriga som vargar.

Bon Appetit.