Semester, dag 2

Blåsten var rätt rejäl idag, så vi stannade på vår egen kobbe istället för att ta oss vattenledes någon annanstans. Vi höll oss mest vid bryggan eftersom det var så jäkla varmt.

Vi tog ner SUPen till bryggan och där nere satt Matilda (vår sommarlovslediga granne) så vi erbjöd henne att köra lite paddling. Det gjorde hon med bravur!

På den uppgrävda sandbanken vid bryggan (de har grävt bort sand från båtbassängen och lagt på land i ett försök att försöka få lite djupare vatten för båtarna) hade någon hittat en stor sköldpadda. Den höll oss sällskap hela dagen!

Vi tog fram våra stolar från båten och satt och hade det mysigt medan vi lyssnade på sommar i P1. Idag blev det årets allra första avsnitt; Benjamin Ingrosso.

Vi hade tänkt åka ut med Hedwig idag och därför låtit henne ligga utan hamnkapell under natten, vi fick dock höra från vår granne Anders att hon varit rejält fuktig på morgonen när han tog sitt morgondopp, så idag lade vi på det andra kapellet. Hon måste ju vara torr om håret lilla gumman 🙂

Framåt middagsdags klädde jag om till ”rätt” klädsel.

Vi lagade jättegod middag i form av stora jätteräkor med gotter i hjärtsalladsblad och en presa med tomatsallad. Räkorna kommer vi helt klart att upprepa. De var ljuvliga!!

Nu är det kväll och jag tittar på uppvärmningen…..

…för ikväll är det ju match mellan Sverige och Ukraina och vi är redo. Tv’n är utburen och tröjorna är på.

Nu köööööööör vi!!!

HEJA SVERIGE!!!!