Förberedelsesöndag

Idag har vi betat av listan av saker som borde göras. Det känns skönt nu i efterhand när det är gjort, men det har väl inte varit världens skojigaste söndag. Per har jobbat med att förbereda inför morgondagen, både vad gäller byggmaterial och middagsmat. Imorgon ska ju brorsan komma hit och hjälpa oss bygga lite och då vill vi inte lägga onödig tid på annat än just byggandet. Jag har städat, tvättat och gjort snyggt så det finns ett rum för lillebrorsan att bo i när han byggt klart. Jag har också förberett för veckan som kommer.

Per hann jobba lite uppe på sitt kontor vilket var en förberedelse inför hans kommande resa till Japan. Jag hann åka till Synsam för en synundersökning. Det visade sig att min åldersspannet blivit värre och att jag behöver nya linser och glasögon. Det visste jag i och för sig. Det var därför jag ville göra en synundersökning. Nu fick jag det bekräftat. Dessutom kom jag på att det är alldeles för länge sen jag gjorde en “grön-starr-undersökning” så det måste jag boka en tid för.

I övrigt tittar vi extremt mycket på Sherlock Holmes på Netflix. Vi är helt fast! Så här blir det ingen Så ska det låta. Nej, det blir Sherlock!