AMAZING!!!

Vilken härlig dag!!! Nu har jag fått tre Semesterdagar med stort S, på tre möjliga! Det är ju härligt och fantastiskt att det äntligen blev sommar!!!

Just nu hör jag i och för sig hur åskan börjar mullra och nu gick första blixten, så jag kanske inte kan visa er hur fint jag haft det. Jag lägger ut min början på dagen, så får vi se hur det går sen….

Trots galet fint väder valde jag att inte åka ut med båten det första jag gjorde när jag öppnat ögonen. Det berodde på att Maja, Alexander och Frida befunnit sig på ön i flera dagar, men jag hade inte frotterat mig något alls med dem.

Jag gick därför istället över till pappa och Kina där jag direkt blev bjuden på fika. Som vanligt var deras tama ekorre där på altanen.

Efter fikat var det dags för studsmattehoppning!

Här är de härliga rödhuvudena jag pratade om!

Eftersom pappa och Kina har en boulebana på tomten så tog vi självklart en match!

Maja hade blå och gröna klot. “De som ser ut som vatten och de som ser ut som gräs”.

Fast ibland blev det ändå lite förvirring om vems klot som var vems….

Fast den största delen av tiden så var de sams och de ville jag visa med den här bilden. Jag sa “Titta in här (och så pekade jag på kameralinsen)”. Jag tror att Alexander underskattar vad som kan fångas av linsen….  🙂

Den här bilden var jag tvungen att ha med så ni fick se att pappa och Kina faktiskt har en RIKTIG boulebana. Stor som ett as! (Ursäkta svenskan).

Kanterna på banan kan man använda till allt möjligt!

Här tjänstgör den faktiskt som spindeltråd. Jag sjöng för Maja: “En elefant balanserade, på en liten liten spindeltrååååd. Det tyckte hon var så intressant, så hon gick och hämtade en annan elefant”. Då hoppade jag upp och så sjöng jag vidare. “Två elefanter balanserade, på en liten liten spindeltråååd. Det tyckte de var så intressant, så de gick och hämtade en annan elefant”. Då hämtade vi Alexander och självklart fortsatte sången med… “Tre elefanter balanserade…..”

Känner ni till sången?

Här vill jag passa på att tacka Frida för de härliga skratten i går kväll och den mysiga förmiddagen idag! Det var länge sen vi umgicks och det är lika härligt varje gång vi gör det. Trots att vi är helt och hållet avslappnade med skitigt hår och allt 🙂

En kommentar till “AMAZING!!!”

  1. Tack själv Mia:-) verkligen supermysigt! Skrattade gott till boulebilden eftersom jag också hade svårt att komma ihåg vem som hade vilken färg! Meen, grön som gräset och blå som vattnet;-) vi ses snart igen med mer skratt i bus!

Kommentarer inaktiverade.