Vilken härlig dag!!

Solen skiner och både i kök och vardagsrum sprider tulpaner glädje, färg och energi! Vilken härlig dag jag har här hemma idag!!
 

Jag fick så mycket energi att jag tog mig iväg till gymet!! Helt galet länge sen jag var där och jag drog faktiskt en lättnadens suck när dörrens lås klickade till och öppnade sig när jag visade upp mitt kort. Det kunde ju ha slutat fungera eftersom det var så länge sen…

Efter att ovant ha slitit på en crosstrainer i fyrtio minuter så insåg jag att jag hade satt på mig träningströjan ut-och-in. 🙁 En stor vit lapp böljade i takt med mitt kämpande på sidan av kroppen. PINSAMT!!

Jag lät lappen hänga kvar och låtsades som att jag är så cool så att jag inte bryr mig om såna småsaker som en avigvänd tröja 🙂

Jag trodde knappt det var sant när jag på vägen hem från gymet ÄNTLIGEN såg regplåt 097!! VILKEN HÄRLIG DAG!!! Jag har letat efter den där plåten sen långt före jul!

 För att sprida lite av mitt bubblande humör så tänkte jag bjuda ett fniss och på den där bilden jag haft i kameran i några dagar. Varsågoda!

En kväll när jag stod och gjorde mig i ordning inför natten så såg jag att jag hade ett 4,5 cm långt ögonbrynshårstrå. HUR ÄR DET MÖJLIGT??

 

En kommentar till “Vilken härlig dag!!”

  1. WOW – för att du gick till gymmet. För att du hittade regplåten. OCH för ögonbrynet – amazing!

Kommentarer inaktiverade.