Adjö Marcus! Hejsan Mattis!

I går kväll när Marcus var på väg ut till Blidö för sista gången i sommar så lade Woody av. Via telefon fick jag höra hur han hostade och frustade. Marcus fick vända hem till Sollentuna och ställa honom i carporten. Elände. På grund av detta gick jag upp tidigt i morse och åkte in till stan. Där vattnade jag blommor, slängde sopor och bakade morotskaka för fulla muggar för att hinna med allt på kort tid. Sen var det dags….. Dags att skjutsa min förstfödde till Arlanda.

Idag var det nämligen dags för hans första tur utomlands utan vuxet sällskap. (Jo, jag vet att han är vuxen, men jag är hans förälder så jag får ändå tycka att det är lite jobbigt när han åker ifrån mig).

Från terminal 2, med Norweigan, skulle han tjuvstarta sin tågluff genom Europa genom att flyga till Rom i Italien.

Han åkte inte ensam. Han åkte tillsammans med sex andra suveräna killar. Från vänster till höger ser vi: Micke, Mackan, Robert (Marcus), Rickard, Jakob, Nylander (Marcus) och Erik. Deras egen kommentar till denna bild var: “Vi ser nog betydligt fräschare ut på den här gruppbilden än vad vi kommer att göra när ni hämtar oss här om två veckor” och så flinade de stort…

Det var faktiskt med tunga steg Per och jag klev ut genom terminaldörrarna. Det är svårt att lämna sonen en sån här dag. Trots mina coola handslag och käcka fraser….

Som ett tecken på mitt humör så började det regna så fort vi satt oss i bilen…

….och sen ringde det! Robert (eller Marcus som han också heter) hade visst glömt sitt Interrailkort och vi fick vända tillbaks för att hämta upp honom. Vi körde honom sen i raketfart tillbaks till Sollentuna för att hämta denna viktiga handling och sen gick färden återigen tillbaks till Arlanda. Det man inte har i huvudet, får helt enkelt föräldrarna ha i bildäcken!

 Men sen…..sen var det ÄNTLIGEN dags att åka till Liljeholmen för att träffa lilla Grynet!!

Grynet har fått ett namn.

Mina damer och herrar, möt MATTIS!!

Peter och Thérèse är stolta föräldar till detta lilla mirakel!!

Tänk att det här lilla livet låg i Tesans mage och åkte runt i skärgården för bara en vecka sen…..helt otroligt!!

Vi hann med att både fika, mysa, se på härliga filmer och bli kissade på 🙂 under vårt besök.

LYCKA!! VÄRME!! APUNGE!!

Tack till er lilla familj för att vi fick komma och hälsa på idag! Det var mycket värt!!!

Självklart åkte vi tillbaks till skärgården på kvällen. Per och jag var lite trötta och tänkte ta det “easy”, men först tog vi oss ett glas rosé på bryggan. Vi underhölls av min svåger Daniel. Visst har han talang??
  

Kväll med Majsan

Foto: Per Hertz

Vi hade självklart sällskap!! Ni känner nog igen dem vid det här laget….
Susanna                                       Henrik                                       Frida
  
Foto: Per Hertz

Nu är det kväll här ute i skärgården. Jag har haft en bra dag….