Julgran utan kvistar

Mina dagar har varit otroligt innehållslösa vad gäller roliga saker nu på sista tiden. Jag känner att jag mest “gör nytta” hela tiden. Är jag hemma så står jag antingen i tvättstugan eller så köper jag julklappar och förbereder mig för julen/nyåret. Är jag på jobbet så går det i full fart inför nyåret och årsbokslutet. Det finns alltså inte så där jättemycket att rapportera om just nu.

Vad har t.ex. hänt idag?

Jag tänker så det knakar och det enda privata jag kommer på är att jag har pratat med min apa. Det var skönt. Vi har inte alltid så mycket tid, men kvaliteten på vår vänskap är ändå bra. Jag vet att hon alltid finns där. Jag hoppas att hon känner detsamma, trots den hastighet som jag springer i just nu.

På jobbet hann jag med att stanna upp och le åt den julgran som vår vaktmästare på jobbet ställt upp. Det är, av naturliga skäl, en plastgran. Ni vet alla hur en sådan ser ut, antar jag? För er som inte vet så är det helt enkelt en plaststam med massor av plastgrenar. På varje gren finns det ett gäng plastkvistar med barr. Dessa kvistar ska (enligt min tjejiga hjärna) vikas ut så att graneländet åtminstone litegrann liknar en vanlig gran. Så tänkte INTE vår vaktmästare. Vi har en stam med kala grenar. Kvistarna ligger slimmade längs med varje gren och syns i princip inte alls. Över allt detta har han draperat en glitterslinga och så som grädde på moset så har han hängt upp några röda små julkulor på denna skam för alla julgranar. Jag gissar att jag imorgon kommer att se några tjejer som står och viker ut kvistarna. Vad tror ni?  🙂

Ja, och så är det ju tisdag igen. Går inte veckorna OTROLIGT fort nuförtiden?? På tisdagar väger jag ju mig som en god viktväktare. Idag visade vågen på minus 1,1 kilo mot förra tisdagen. Jag är benägen att upprepa förra veckans kommentar: Det går bra nu!!

Och som avslutning kommer här en liten kvällsfundering:
I kväll är Marcus på fest på Hamngatan inne i Stockholm. Han är där tillsammans med sina närmaste femhundrafemtio klasskamrater. Ska man vara orolig? Han var fint klädd när han gick hemifrån. Jag hann inte se det eftersom jag jobbade sent, men ryktet säger att han hade fluga, minsann. Undrar hur han ser ut när han kommer hem? Jag gissar att jag inte kommer att få se det för jag håller mig inte vaken länge till…

2 reaktioner till “Julgran utan kvistar”

Kommentarer inaktiverade.