Nu är det förkylt!

Jag blev ju lite krasslig igår, men under natten förvärrades det och idag kom förkylningen med full styrka. Så blir det när man sover i svinkalla tält 🙂 Jag har alltså legat i soffan precis hela dagen och till sällskap har jag haft detta:

Fjärrkontroll, Halstabletter, Tekopp, Näsdukar, Lypsyl för riktigt torra läppar (som man får av köld) och boken som Tesan rekommenderat.

Det enda som saknades i den bilden var en honungsklick. Värken i halsen tvingade mig till slut att ta en kort tur bort till ICA. Där fick jag det jag behövde för att göra bilden komplett.

Eller så trodde jag….vet ni att det inte finns en enda svensk honung på ICA i Edsbergs Centrum? Är inte det sorgligt eller t.om. fruktansvärt? På burken står det på ena sidan “Svensk Honungsförädling” och med liten text i högra nedre hörnet står det att den är importerad. Det var samma sak på ALLA olika burkar i hyllan. Har vi inga bin i Sverige eller?

Jag får erkänna att jag också surfat runt på nätet och på facebook en hel del idag. Det blir lätt så när “Hem till gården” är vad som bjuds på tv. Efter en stunds knappande insåg jag att det var dags att göra sig av med de för långa naglarna.

Före, inte så knappvänliga:

Efter, väldigt knappvänliga:

Jag funderade på att ta en bild på min näsa för att visa hur lik Rudolf jag är, men av respekt för er läsare så låter jag bli 🙂 Jag kan däremot visa en bild på vad mer jag gjort idag. Jag drog ut lådorna och letade efter en film.

Det blev tre!

The Bourne Identity
The Bourne Supremacy
The Bourne Ultimatum

Jag fick feber efter halva dagen och råden jag får från vänner på facebook är att äta rå vitlök och dricka whisky. Jag vet ju att inget av detta funkar, men funderar ändå på det ena alternativet 🙂

Ha det gott och önska mig god bättring är ni snälla!

KRAM och …

PS1. Åsa, ska du skaffa nya bin så man kan få lite svensk honung? DS

PS2. Thérèse, tänk att vi haft över fyrtio flyglarm ihop!  Det du! DS

4 reaktioner till “Nu är det förkylt!”

 1. Nä, nu är jag inte bihustru längre. Kan inte ha bin på balkongen heller. Men om du vill så kan förmedla en kontakt med honung från bin som surrat runt och jobbat på Bergianska trädgårdarna. Hojta bara till.

 2. Jag är gift med en honungskännare och för honom är det bara två sorter som gäller: Ölandshonung och Väddöhonung.
  Konstigt att det inte fanns någon svensk honung i affären. På Flygis finns det flera olika, och en hel del lokala: väddö, svanberga, ekebyholm…

  1. Ja, lite skumt är det allt. Man måste väl åtminstone saluföra EN svensk honung? Även om den då är dyrare än de andra. Nu köpte jag en ekologisk honung men hur ekologisk är den om den kommer från sydamerika? Flygfyren is da shit!!

 3. Och fler flyglarm ska det bli! Krya på dig hjärtat!

  Jag tror förresten att kycklingsoppan hjälpte. Gott var det och gott gjorde det.

  Kram till dig och krya på dig!

Kommentarer inaktiverade.