15/6 Grattis syster!

Nu har mina lupiner börjat “säcka” litegrann. Det gör inte så mycket, för nu är jasminen på gång!! Den är full av knoppar och växer som vanligt så det knakar. Nu är den ungefär två och en halv meter hög och jag vägrar klippa ner den. Snart börjar den dofta…

Idag träffade jag min mammalediga kollega Linda på lunchen. Hon hade med sig sin sovande dotter Emelie och eftersom jag inte visste om hon skulle vakna så passade jag på att ta en bild av underverket.

Efter en stund så vaknade hon och var på glatt humör men var lite blyg för mig.

Det tog dock inte så lång tid så hade hon tinat upp.
Söt och go och glad som en solstråle!

“Det bästa hon hade det satte hon på bordet!”

Som ni ser så hade vi en klart trevlig lunch!!

Det var tyvärr inte lika trevligt när vi kom hem.

Trots att både Marcus och Emma är lediga hela dagarna och inte har så jobbiga liv, så kan de tydligen inte få tid till att diska, ta undan tvätten eller utföra såna vardagliga sysslor. VI möttes alltså av ett hus som inte riktigt var i det skick vi hade förväntat oss. Per gick i taket och jag kände att roligare kunde man ha det. Vi satte oss alltså i bilen och åkte till Sannah och Christer för att stjäla till oss en kopp kaffe. Det visade sig att kaffe var inte den dryck de tänkte dricka så här en tisdag…..

Champagne ska det vara!!
(Per och jag tog dock en kopp kaffe på sedvanligt tråk-svensk-sätt)

I trädgården kan man se att den här familjen gillar Champagne…

När vi blivit lugna och fina igen åkte vi hem igen och jag sitter nu med symaskinen och syr dukarna till landet som jag berättade om igår. Mycket tråd går det åt…..men fint blir det!!

Ha en trevlig kväll.
Ta hand om varandra och var lyckliga om era barn sköter sig bättre än våra!!

……och sist men inte minst : Grattis på födelsedagen, Anna!