WFH


Som jag anade redan igår kväll så var jag inte den bästa versionen av mig själv när jag vaknade i morse. Förkylningen från i helgen hängde kvar. Jag var inte galet sjuk men tillräckligt för att känna att jag borde ta en WFH-dag. Work From Home. Idag är sista dagen i bokslutet och då vill jag inte gärna vara sjuk. Det är den “viktigaste” dagen för mig. Jag bänkade mig vid vår stationära dator, eftersom jag inbillade mig att det skulle vara bekvämare med riktig skärm och tangentbord. Eftersom jag inte kommer åt allt via den datorn hade jag den bärbara på sidan.

Efter en stund insåg jag att den stationära datorns citrixlösning inte funkade “tillfredsställande”. Jag gick helt enkelt ner i vardagsrummet med “gamla bettan” och körde via VPN istället. Där kröp jag upp i Laminofåtöljen och slängde filten runt min stackars frysande lekamen.

Fötterna slängde jag upp på fotpallen framför mig. Nu var det bekvämt.
Dessutom matchade mina gråa tofflor, min pyjamas och min fåtölj varandra utmärkt.
Tycker ni inte?
 

Per har också varit hemma sjuk idag. Han har feber, hostar och hackar och är allmänt risig. Han har inte mycket till röst kvar heller. Han var hos läkaren i morse eftersom han varit risig i flera veckor nu. Läkaren hittade tyvärr inget fixbart fel på honom, utan skickade hem honom igen med lite hostmediciner och sånt. Han får helt enkelt lida sig igenom sin “sjuka”…

Nu på kvällen har jag bakjour. Det är ju bokslut! Åsa har framjouren, så jag lär nog inte behöva jobba så hårt. Jag är dock självklart uppkopplad och “redo”. Så fort jouren är avklarad ska jag hoppa i säng så att jag vaknar utvilad och frisk imorgon: Jag har lovat att uppmärksamma schlagerfinalen på jobbet!!

En hel dag i pyjamas.
Det är ganska skönt ändå!

SMACK!!