Operation “Kåcktejl”

Jag har fyllt 40 år. Detta ska nu cementeras fast i mina vänners hjärnor genom att jag håller cocktailparty. Jag försökte ju med det i januari när jag faktiskt fyllde år, men tyvärr blev Per riktigt riktigt sjuk och festligheterna fick skjutas upp.

Nu är det alltså dags för FÖRSÖK TVÅ. På lördag ska det bli drinkar så det står härliga till. Därav Operation "Kåcktejl"

Idag har jag sprungit mellan uppgifterna på to-do-listan ända från klockan nio imorse. Jag har ju självklart redan tänkt ut det mesta och det har mest varit trevligt idag. Jag har t.ex. haft sällskap av Emma till IKEA. Det är alltid bra med en tur till det stället 😀

Lite städning, lite tvätt och undanplockning. Betala räkningar och så tvätta lite mer….Av någon anledning har det inte alls varit en tråkig dag. Jag ser fram emot lördagen och vill att huset ser okej ut när vännerna dyker upp i dörrhålet!

Jag var ju i Danmark i några dagar och det är sååå skönt nu när jag är hemma igen. Jag antar att det också bidrar till den sköna känslan jag har.

Insåg, efter en sväng på facebook, att jag inte lagt in några bilder från min resa. Tack Josephina för att du påminde mig 🙂 Nu ligger bilderna där!!

Tack för idag. Hej!