Sista vardagen i första semesterveckan….

Fredagen startade med att försöka få upp dottern ur sängen (hon är VÄLDIGT morgontrött) så hon skulle hinna i tid till sin allra första covid-19-vaccineringstid. När det uppdraget var klart och frukosten var intagen gick vi alla över till Kina och pratade en stund. Det var mysigt!

Sen vinkade vi adjö till Victor och Emma. De drog iväg med elvafärjan för att hinna i god tid till Kista där sprutan skulle stickas. De ska sedan vidare till västkusten så nu är de klara med skärgårdsbesöket.

Marcus, Sofie, Elsa, Per och jag åkte med Sofie och Marcus nya Toyota Avensis till Stämmarsund där det i år säljs goda italienska delikatesser och gelato (made from heaven).

Det var mycket folk på glasshimlen, men vi hittade ett hörn där vi fick vara ifred. Jag tog faktiskt en glass jag också. Lakrits i den ena kulan och Karamell i den andra. Lakrits var så god att jag blev tårögd!!!

När vi kom hem igen gick jag och Sofie ner till havet för att SUPa. På bilden nedan ser ni Sofie stå på en bräda för första gånget i livet. Det ser ut som om hon inte gjort annat.

När hon var klar gick hon upp till huset för att passa Elsa och så kom Marcus ner och paddlade han också…

Han tog det nog som ett träningspass för han tog i rejält!

Vid stranden satt jag först ensam, men sen kom Per och bjöd på ett glas rosé, men sen kom Eva och bjöd på den största citronen jag någonsin sett! Dock var det svårt att visa hur stor den var utan att ha någon referenspunkt….

…. Så jag bad Eva hålla i den så ni skulle se!

Per, Marcus, Eva och jag satt där i solnedgången och njöt. Efter en stund kom Janne ner och höll oss sällskap en stund.

När jag kände att magen kurrade insåg jag att det var mer än dags för att äta middag. Vi gick upp till huset och började laga middag. Sofie och Marcus hann jag fånga på bild och jag blir alltid lika glad när jag lyckas fånga skönhet….