Lillasyster är snäll hon!

Jag vet inte om ni som läser det här har några syskon, men jag kan berätta att oavsett hur många syskon man har, så är inget syskon helt likt dig själv. Jag tänker på alla mina syskon (jag har en hel drös) och ser verkligen olikheter med alla dem och mig själv. Jag har t.ex. ett syskon, en syster, som tycker om att ha djur. Hon har katter, en hund och massa höns. Dessutom har hon kycklingar och bin på gång in… Samma syster älskar dessutom att ”påta i trädgården” och kan utan vidare spendera en hel dag i sin trädgård med jord under naglarna. Hon är inte ens rädd för spindlarna som finns där mitt i det gröna. Det är alltså på alla sätt annorlunda mot hur jag är 🙂 Jag tycker dock mycket om min syster. Man måste inte vara likadana. Hade vi varit det hade jag inte fått massa fina hönsägg!

Nu när jag funderar lite till…så kommer jag på att det kanske är jag som är annorlunda mot alla mina syskon. Hmm…alla mina syskon har massvis av djur. Det finns ju faktiskt också fåglar, fler hundar, fler katter och till och med får i syskonskarans djurpark.

Jag har bara dammråttor. Räknas det?

2 reaktioner till “Lillasyster är snäll hon!”

  1. Vi är olika allihopa, även om vi andra ha djur allihop så är vi ju inte lika varandra på andra sätt. Jag tex är ju galen, vältatuerad och har aldrig samma frisyr eller färg, det kan jag ju inte påstå att jag har gemensamt med övriga syskon…

Kommentarer inaktiverade.