Firande i dagarna TRE :)

Tydligen är det så här, att när man fyller FEMTIO år, så firar man i tre dagar! 😉 Först firar man med maken på själva födelsedagen med bubblor och lyx på slott, sen blir man tydligen överraskad dagen efter!

I går kväll kom nämligen Martina och Göran och plingade på dörren för att kramas och säga grattis!

De hade med sig paket, som visade sig innehålla hemstickade “tossor” och löften om framtida biobesök och middag därtill. Ljuvligt!

På tredje dagen (idag) firar vi igen! Idag kom föräldrar, syskon med familjer och mina barn hem till oss! Jag bjöd på smörgåstårtor och bubblor!

Jag tog många bilder under dagen, men om man är tjugotre personer i en trea så blir det inte så bra bilder. De flesta ser ut så här:

Jag bjuder istället på den här bilden där Per fångade oss alla på bild!

Eller nästan alla.

Mamma sitter där bakom i soffan någonstans, men syns inte så bra. Jag bjuder därför, självklart, på en bild som endast visar min fina mor med bubbelglaset i högsta hugg. Hon firar ju sin förstföddes dag!

Nu när jag är färdigfirad så det står härliga till, så sitter jag här och tittar på alla fina blommor och gratulationskort och måste återigen säga TACK!!! Tack till alla som skrivit på sociala medier, som gratulerat mig i verkliga livet, som gett mig kramar, som ägnat tid åt mig, som ringt mig, som skickat kort, som gett mig presenter – som uppmärksammat min dag. Jag är jätteglad! TACK

2 reaktioner till “Firande i dagarna TRE :)”

Kommentarer inaktiverade.