Studentmottagning

Vi har varit bjudna på tre olika studentmottagningar nu i juni. Tyvärr har vi inte kunnat gå på två av dem. Den som hölls idag kunde vi som tur var gå på. Vi var inte med på utspringet. Det var det bara Emma som var från vår familj, men vi var med på mottagningen. Det kändes bra!

Clara – studenten för dagen! Så fin och så nöjd med sin prestation fick ta emot blommor och presenter i långa rader när vänner och släktingar fyllde gräsmattorna i solskenet.

De nyinflyttade hönsen fick också ett besök av nyfikna gäster.

Marcus och Emma var på plats för att fira sin nybakade studentkusin och det gjorde mitt mammahjärta mjukt. Jag gillar när vi är tillsammans hela familjen.

Här ser vi min son, min mor, min dotter och min syster. Underbart gäng!

Som vanligt var pergolan i ena änden av tomten ett av de “rum” i trädgården som fylldes av gäster. Där var det pyntat med ballonger, girlanger och drakar (ja, faktiskt tror jag att jag såg en sån på servetterna) och skapade feststämning.

Clara hade fullt upp med att vara i fokus och vi andra hade hur mysigt som helst när vi åt mat, fikade hembakat och minglade runt.

Jag passade på att krama på bästa dottern jag har….

Vädret var toppen!

Det var t.o.m. så varmt att jag och mamma satte oss i varsin hängstol i skuggan. Där hade vi det hur bra som helst.

Tack Clara för att vi fick komma på ditt studentfirande och tack syrran för att du tog bilderna jag ville ha på mig, min man och mina små som tog studenten för sju, respektive sex år sedan…

En kommentar till “Studentmottagning”

  1. STORT tack för att ni kom hela familjen och var med om att göra detta till en så fin och speciell dag för Clara!
    Massa kramar / Catrin

Kommentarer inaktiverade.