Kors i taket!

Nu har de japanska körsbärsträden på vår gård och längs vår gata blommat över. Istället har vi andra träd med vita blomklasar som förgyller området. Jag gissar på hägg.

När jag tittar på takterassen bredvid vår egen på jobbet, så är det tydligt och ganska naturligt, men jag väntade mig inte att det skulle synas långt nere i garaget att vår nya jobbgranne är Interflora 🙂

Vi var på MoS igår. Efter genomfört uppdrag gick vi förbi Åhléns och hittade en hängmatta som fick följa med oss hem. Vi hoppas och tror att den kommer passa fint i ställningen på ön.

Uppdraget i MoS var att hämta ut mina terminalglasögon som ska hjälpa mig se siffrorna på bildskärmen när pollensäsongen hindrar mig från att bära linser.

Helvetet har fryst till, när det är två torsdagar i samma vecka eller kors i taket – allt beskriver det som skedde idag. Jag gick till WorldClass och tränade! Helt sjukt jobbigt! Kanske inte så konstigt när man inte tränat sen 90-talet?! Jag har köpt ett månadskort och ska se om jag kan få iväg min tunga lekamen dit och träna regelbundet. I så fall ska jag skaffa årskort. Just nu fokuserar jag dock på en dag i taget…..