Födelsedagslunch på Esuki Sushi

Jag fyllde ju år i onsdags och det hade kanske varit passande att bjuda in barnen på middag då. Det gjorde vi dock inte. Jag var mitt i bokslut och alla andra var rätt “slut”. I fredags och lördags var Emma bokad på annat, så vi tog firandet idag istället. Jag bjöd alltså Fredrik och Emma samt Sofie och Marcus på lunch här i Solna på en restaurang som heter Esuki Sushi. Per var självfallet också med!

När Sofies sushi kom in på bordet var jag tvungen att fotografera den. Den var ju så fin.

Det var i och för sig Marcus sushi också 🙂

Jag hade ringt i förväg och beställt ett bord för sex personer, men när vi kom dit fick vi istället två bord för fyra personer var. Det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men det var bara att anpassa sig. Jag satt alltså med Sofie och Marcus och Per satt med Emma och Fredrik. Nästa gång går vi nog till ett större ställe som vi vet har plats för oss alla vid ett bord. Gott var det verkligen idag i alla fall!! Som alltid på Esuki Sushi.

Efter lunchen gick vi hem till oss och tog en kopp kaffe och pratade lite. Sen åkte Fredrik och Sofie hem till varsitt boende för att plugga till varsin tenta imorgon bitti. Ingen rast ingen ro!